Interpretare vis in care apare un accident

1
28871
Interpretare vis in care apare un accident

Interpretarea viselor in care apare un accident. Daca accidentul din vis nu este tocmai important atunci atunci trebuie sa va legati de restul simbolurilor care va apar. Insa in principal accidentul inseamna in viata reala o neatentie, o atitudine de nepasare pe care o aveti si careia subconstientul nostru nu ii acorda prea mare importanta, considerand-o exact un accident.

Insa in momentul in care visezi un accident trebuie sa ai grija, sa te feresti de tot ceea ce l-a provocat in vis. In aceeasi ordine de idei, daca visezi un accident de avion inseamna ca vei primi o bucurie, vei afla stiri care te intereseaza si te inveselesc si iti vei face cunostinte de nadejde, daca ai accident de masina inseamna ca in viata va trebui sa muncesti mai mult, sa fii mai persuasiv, ca sa reusesti un lucru marunt, iar un accident de vapor inseamna ca te asteapta o calatorie pe care nu o preconizezi insa, insemnan in paralel si ghinion la locul de munca.

Accidentul este de regula simbolul surprizelor, al agitatiei launtrice, al rasturnarilor de situatie, care pornesc in cele din urma din frustari, din frica fata de esec, dintr-o atitudine de pesimism si de totala neincredere in propriile forte. Accidentul din vis poate insemna de regula si obstacole care ni se pun in viata, pentru a nu putea avansa, stopuri, clacaje sau chiar legaturi proaste, dezastruoase cu cei din cercul de cunoscuti sau poate chiar cu persoana iubita.

Daca visati ca sunteti martorul unui accident inseamna ca sunteti avertizat cu privire la ceva anume, trebuie sa fiti foarte atent la ceea ce va mai apare in visul cu pricina.

Adesea visul cu un accident poate sa fie si o teama de-a noastra din viata de zi cu zi, o teama care nu ne lasa sa avansam, insa el ne atentioneaza asupra oamenilor din jurul nostru, mai ales daca este vorba despre un accident de masina, acesta aratand clar ca este vorba si despre un impas in relatia cu contactele mai mult sau mai putin importante.

De cele mai multe ori accidentul este echivalent cu conflictele, disputele de orice natura, mai ales la locul de munca, cu colegii, ori acasa cu familia, din cauza lipsei de bani, certuri de proportii pe plan material. Un accident pe mare inseamna ghinion in relatiile de iubire, multa agitatie launtrica, poate chiar despartire de persoana iubita, sau de cineva drag din grupul de prieteni.

Citește și:  Interpretare vis in care citesti un ziar si vezi doar cifre

accident

Chiar daca unii oameni sunt de parere ca visele in care apar accidente sunt premonitii, acest lucru nu este deloc adevarat, deci nu pot prevesti o moarte sau un accident in adevaratul sens al cuvantului, ele referindu-se strict la caracterul persoanei care viseaza sau la modul de interactiune cu cei din jur, deci visele in care este implicat un accident nu trebuie sa va nelinisteasca, decat sa va avertizeze. Se mai spune ca atunci cand visezi ca ai avut un accident la cap, o persoana rauvoitoare este pe urmele tale iar daca visezi ca tu esti implicat intr-un accident inseamna ca auzi despre niste necazuri care vor trece destul de usor.

Un accident la mana dreapta prevesteste o primejdie iar unul la mana stanga simbolizeaza acelasi lucru, insa pentru cei din familia ta, nu pentru tine. Un accident la piciorul drept inseamna ca vei avea parte de necazuri cu sora sau cu fratele tau, iar un accident la piciorul stang inseamna ca o persoana in care ai foarte mare incredere si ii porti multa simpatie, poate sa treaca printr-un mare necaz.

In unele traditii se spune ca atunci cand visezi un accident pe mare inseamna ca vei avea parte de ghinion in dragoste iar daca visezi accident pe uscat inseamna ca vei avea o mare mahnire la locul de munca, e posibil sa pierzi niste bani. Daca visezi ca tu produci un accident e posibil sa ai mici certuri cu cei din jur, dar care se vor rezolva destul de repede, motiv pentru care trebuie sa incerci sa te feresti de tot ceea ce a cauzat accidentul din vis.

De pilda, in cazul in care ai visat ca razi morcovi si te-ai taiat la mana inseamna ca ar trebui sa eviti sa umbli cu obiecte ascutite. In cazul in care visezi ca ai reusit sa eviti un accident inseamna ca vei reusi sa iti pastrezi respectul si vei iesi cu bine dintr-o problema.

Se mai spune ca atunci cand visezi un accident pe mare e posibil sa iti gasesti o noua iubire, insa va fi una trecatoare ori inselatoare, iar atunci cand visezi masini distruse dupa un accident visul simbolizeaza faptul ca nu poti sa te bazezi pe cei din jur ca sa iti indeplinesti idealurile, trebuie sa te bazezi doar pe puterea ta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.