Interpretare vis in care esti martor la un accident de masina

0
17671
Interpretare vis in care esti martor la un accident de masina

Interpretarea viselor in care esti martor la un accident de masina se refera la situatii in care o sa iti ajuti un prieten sau pe altcineva sau este posibil sa interferezi accidental cu afacerile altor persoane.

Daca visezi ca privesti la un accident de masina atunci este posibil sa te afli in preajma unor conflicte care nu te privesc pe tine in mod direct insa care te pot afecta.

accident de masina

Daca in realitate exista o stare tensionata in familie din cauza cuiva care doreste sa-si impuna vointa iar ceilalti sa nu fie de acord atunci visul este un semn ca situatia ar putea sa degenereze si sa se implice mai multi.

Visul in care o persoana cunoscuta face un accident de masina si tu privesti la eveniment reflecta faptul ca acea persoana s-ar putea sa aiba niste probleme in curand, este posibil sa nu ii reuseasca unele afaceri si nu este exclus sa ii oferi o mana de ajutor.

La fel de bine s-ar putea ca in aceeasi circumstanta sa fie vorba de obstacole majore cu care un bun prieten sau o cunostinta apropiata se va confrunta in scurt timp si ajutorul tau o sa fie apreciat.

Accident de masina daca visezi simbolizeaza o pierdere de bani, ceva o sa mearga prost in afacerile tale sau ale altcuiva, o sa dai peste persoane care o sa incerce sa iti obstructioneze anumite tendinte sau anumite planuri.

Daca visezi ca un parinte pateste un accident de masina si privesti de pe trotuar atunci s-ar putea ca in realitate sa sufere de vreo boala mai grava si sa cada la pat, o sa urmeze atunci o perioada destul de nelinistita pentru tine.

Citește și:  Interpretare vis in care esti urmarit de un vampir intr-o casa

In cazul in care visezi ca un coleg de munca face un accident de masina atunci este posibil ca sa isi piarda locul de munca, poate nu o sa reuseasca sa indeplineasca anumite sarcini si o sa fie penalizat.

De asemenea, daca visezi ca esti martor la un accident de masina si nu observi nicio persoana cunoscuta prin preajma atunci visul ilustreaza un posibil dezechilibru emotional, s-ar putea ca in curand sa de deranjeze atitudinea cuiva si sa iti schimbi si tu radical pozitia fata de acea persoana.

accident de masina cu martor

Daca visezi ca esti martor la un accident de masina in care exista raniti sau morti atunci visul prevesteste schimbarea radicala a unui program de lucru sau a unei activitati, se poate sa te anunte cineva in scurt timp ca politica firmei la care lucrezi se va scimba, este posibil sa apara astfel de decizii si in alte planuri ale viatii tale, decizii de reorientare a resurselor personale catre un alt scop sau ideal.

In general accidentul de masina in vis reflecta un impas in activitati legate de bani sau activitati practice, activitati ce vor avea de suferit si este posibil sa te afecteze in scurt timp.

Daca visezi un accident usor de masina atunci este vorba de o incurcatura minora ce iti va crea indispozitie temporara, insa daca accidentul implica mai multe autoturisme atunci este foarte posibil ca un eveniment minor sa declanseze un intreg lant de efecte care in final vor avea un impact mare asupra multor persoane, inclusiv asupra ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.