Interpretare vis in care astepti un telefon important si nu poti sa raspunzi

0
453
Interpretare vis in care astepti un telefon important si nu poti sa raspunzi

Interpretarea viselor in care  astepti un telefon important si nu poti sa raspunzi poate avea legatura cu persoane din apropierea ta care te influenteaza in viata de zi cu zi ori au un cuvant de spus in hotararile pe care le iei.

Daca visezi ca astepti o veste importanta la telefon dar nu esti in masura sa poti raspunde simbolizeaza faptul ca nu te ridici la asteptarile anumitor persoane din anturaj. Se poate la fel de bine sa fie vorba de vreun coleg sau alt partener in cazul in care aveti sau veti avea intelegeri comune care privesc activitati sau planuri de afaceri.

Cert este ca visul reprezinta o neconcordanta evidenta intre ceea ce crezi tu si ceea ce asteapta ceilalti de la tine. Daca visezi asemenea scena ar putea sa fie vorba de felul in care interpretezi tu realitatea, cu alte cuvinte nu intelegi semnalele care ti se transmit cu un anumit scop.

Denota de asemenea si o intelegere gresita a felului in care te privesc ceilalti, uneori crezi ca esti admirat(a) insa s-ar putea sa fie chiar invers. Problema este ca intelegi gresit sau nu vrei in realitate sa intelegi vointa altora.

Visul este si un semn ca ai asteptari mari de implinire pe plan material sau profesional dar nu te raportezi corect la imprejurari sau nu intelegi motivele pentru care altii nu te sustin.

Daca visezi ca astepti o veste importanta de la cineva, o persoana cunoscuta sau o un prieten atunci semnifica faptul ca ai mari sperante in sentimentele sau ajutorul acelei persoane.

Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-un loc pustiu si nu ai semnal la telefon

nu poti sa raspunzi la telefon

In cazul in care nu reusesti sa raspunzi deloc sau nu reusesti sa raspunzi la timp poate semnifica imprejurari dificile in care te vei afla in curand, s-ar putea ca in viata reala sa pierzi un contract, o intelegere cu cineva sau sa ratezi sansa te a intalni o persoana importanta.

Daca ar fi sa ne referim la planul profesional atunci se poate afirma ca visul poate simboliza asteptarile mari pe care le ai din partea sefilor de a-ti recunoaste anumite realizari si asteptarile vor fi zadarnice.

In situatia in care esti indragostit(a) si astepti o atentie deosebita sau o invitatie atunci intalnirea s-ar putea sa nu mai aiba loc. Daca ai nevoie de bani si ai rugat pe cineva sa iti imprumute atunci se pare ca marile tale sperante nu se vor implini prea curand.

Exista si sansa ca visul sa arate persoana de la care astepti veste si atunci intreaga scena capata o lumina mult mai clara in sensul ca deja se evidentiaza macar persoana in cauza de la care astepti vestea.

De asemenea, chiar daca nu cunosti persoana din vis in realitate s-ar putea ca anumite trasaturi sa aiba legatura cu evenimente, locuri sau persoane pe care le cunosti de multa vreme.

Visul in care nu reusesti sa raspunzi la telefon si astepti cu nerabdare o veste mai poate simboliza si o ipostaza aparte in care cineva, probabil o cunostinta buna, un coleg(a) de serviciu sau amant(a) nu doreste sa mai tina legatura brusc cu tine din diverse motive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.