Interpretare vis in care apare o friptura

0
5566
Interpretare vis in care apare o friptura

Interpretarea viselor in care apare o fripturaAtunci cand visezi ca mananci o friptura inseamna ca vei avea relatii foarte amicale cu persoanele din jurul tau, atat de sex feminin cat si de sex masculin, iar impreuna cu acestia vei avea parte de actiuni stimulante, pline de haz. Atunci cand visezi ca faci o friptura inseamna ca va trebui sa muncesti mult mai mult insa nu vei fi platit in plus ci la fel, poate chiar mai putin, in relatie cu efortul depus.

Friptura din vis mai poate insemna si multe griji. Paguba si necazuri, iar daca visezi o friptura in sange inseamna ca vei avea posibile pierderi financiare, pagube, mai mici sau mai mari.

fripturi

Cand visezi ca mananci friptura se mai spune si ca te pandeste o mare primejdie si trebuie sa te pregatesti pentru toate cele necesare iar daca visezi ca ai o friptura in fata si nu o poti manca inseamna ca dorintele pe care le ai nu se vor realiza din cauza caracterului tau si din cauza solutiilor pe care le adopti.

Atunci cand visezi ca pregatesti o friptura inseamna ca vei afla de un deces in familie. Atunci cand visezi o friptura arsa peste masura inseamna ca te vei implica foarte mult intr-o relatie insa vei avea parte de scandal, de pericole de proportii mai ales pentru sufletul tau, e posibil sa fii deceptionat.

Citește și:  Interpretare vis in care apar jumari

Friptura din vis reprezinta adesea faptul ca vei avea parte numai de sentimente intense, fie ele negative, fie ele pozitive, pierzi controlul fata de sine, mai ales pentru ca te entuziasmezi foarte tare, ceea ce te poate darama, deoarece cu cat zbori mai sus cu atat vei fi mai ranit cand cazi.

friptura

Daca visezi o friptura prea cruda inseamna ca in realitate nu prea te bagi in chestiunile vietii, esti rece, distant, nu iti arati sentimentele, esti mult prea prudent, calculat.

Friptura din vis mai poate insemna si faptul ca esti o persoana sanatoasa, dar numai atunci cand o vezi facuta foarte bine, daca este arsa inseamna ca iti epuizezi energia, consumi totul prea repede iar apoi esti obosit, plin de daune fizice si psihice, iar daca este cruda, inseamnna ca ar trebui sa fii mai energic, sa depui mai mult efort mai ales atunci cand te implici intr-o activitate ce tine de un grup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.