Interpretare vis in care apar gemeni

1
19039
Interpretare vis in care apar gemeni

Interpretarea viselor in care apar gemeni. Atunci cand visezi ca ai doi gemeni inseamna ca te-ai suprasolicitat pana la extrem cu indatoririle zilnice, e momentul sa iei o pauza deoarece nu mai faci fata oboselii.

Daca visezi ca nasti doi gemeni de asmenea acestia prevestesc o oboseala cronica, multa agitatie atat fizica cat si psihica, crezi ca poti face multe insa nu te gandesti si la sanatate, vrei sa ai totul acum, fara ezitari, fara asteptari, vrei sa incalci barierele, sa depasesti orice posibilitate umana, exact ca si cand ai incerca sa cari tot globul pe umerii tai.

Visul avertizeaza astfel asupra faptului ca trebuie sa ai grija sa nu cazi prada unei oboseli cronice dupa care nu iti vei mai reveni si sa iei o pauza la timp sau sa incetinesti volumul de munca zilnic.

Pe de alta parte atunci cand visezi gemeni e posibil sa ai si o parere mult prea buna despre tine, sa crezi ca esti prea bun, prea puternic, te situezi deasupra tuturor si risti astfel sa pici in dizgratie. Daca visezi ca ai un frate geaman inseamna ca simti nevoia sa te descoperi, vrei sa vezi exact cine esti, sa patrunzi in adancul sufletului tau, poate chiar sa vezi daca poti fi si altfel fata de cel/cea pe care oamenii il/o cunosc, pentru simplul motiv ca ai vrea sa iti construiesti o imagine noua.

Citește și:  Interpretare viselor in care apare doi, cifra 2

gemeni

Gemenii din vis, asemeni zodiei simbolizeaza o fire duala a individului care viseaza, arata faptul ca pot fi prefacuti insa intr-o maniera involuntara, arata un caracter schimbator, poate chiar tulburator pentru cei din jur, sunt plini de mofturi cei care viseaza gemeni, insa toate stau in caracterul lor, nu o fac voluntar sau in constiinta de cauza.

Exact cum i-ai cere unui copil sa se astampere, e cat de imposibil ar fi sa temperezi toanele lui, considerandu-le in cele din urma simpatice exact asa va arata si un individ care adesea viseaza ca are gemeni sau ii apar gemeni in vis.

Insa nu trebuie sa ignoram nici faptul ca gemenii din vis arata si un temperament plin de contradictii, o fire plina de inexplicabil si de exentricitate, ganduri mereu in dezechilibru, individul se poate schimba de la o clipa la alta, crede in ceva cu tarie pentru ca in secunda urmatoare sa dezica, sa nege.

Astfel in acest context putem sa implicam si instabilitatea emotionala, dezechilibrul mintal, toate ducand la o mare dorinta de a atinge perfectiunea prin formele ei sublime si de a gasi linistea sufleteasca si o armonie deplina in echilibrul spiritului mereu visator.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.