Interpretare vis în care vezi răni sau inflamații pe corp

0
2415

Mulți oameni ar putea crede că a visa ulcerații, răni sau edem pe corp este ceva rău, și chiar vor să știe exact ce semnificație au astfel de vise. Unii visează oameni răniți, ceea ce arătă de fapt propriile răni. Sunt oameni care visează tatuaje; dacă acestea sunt pe față, semnifică că ei sunt sub influenta cuiva.

Rănile în vise pot fi un semn al stresului, al traumelor sau al confruntării cu aspecte ale trecutului care nu au fost încă rezolvate. De multe ori, acestea reprezintă ranile emoționale pe care le purtăm în viața reală.

Totuși, în unele cazuri, visele cu răni pot avea legătură cu oameni din jurul nostru. Dacă ești curios cum este să vezi în vis nu doar răni pe corpul tău, ci și oameni răniți, acesta este un subiect similar ce merită explorat.

Interpretarea viselor în care apar defecte congenitale: Dacă visezi că ai defecte congenitale la coapse, înseamnă că ai o familie mică și acum te afli departe, probabil ești plecat în străinătate. Rana de la coapsă arată probleme de comunicare cu rudele tale.

rani

Dacă visezi o persoană care îți taie un deget de la picior, denotă că refuză să-și achite datoria, sau că ai venituri limitate, care abia îți asigură existența.

Dacă în vis simți o durere la picior, înseamnă că vei avea parte de bogăție. Dacă visezi că ai piciorul tăiat, este semn de sărăcie.

Interpretarea viselor în care ai un bandaj pe corp: Visul arată că ai dorințe mari, dar nu poți crede mereu doar în noroc. Trebuie să ai curaj, să faci ceva cu viața ta.

Atunci când visezi că ai probleme ale pielii – abcese, eczeme, răni – este posibil să suferi de anxietate. Și visele despre inflamații dureroase pe piele, arată că ai parte de anxietate.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o călugăriță care se roagă

Dacă aceste afecțiuni cutanate se vindecă în vis, denotă că vei scăpa de probleme în curând. Realizarea dorințelor poate fi anunțată și printr-un vis în care îți bandajezi o rană.

Interpretarea viselor în care ai răni sau ulcere pe corp: Acest vis arată că în viața ta pot să apară anumite evenimente rele. Visul te avertizează să fii atent, pentru că ai putea suferi de o boală. Dacă o persoană în vârstă are acest vis, denotă că are o stare de dispoziție negativă, trece printr-o depresie.

Mai multe răni pe corp în vis, înseamnă că vei avea parte de eșecuri în viața ta.

Dacă rănile sunt pe corpul altei persoane în vis, atunci înseamnă că în viața ta vor fi conflicte care te vor obosi psihic și fizic.

Dacă ajuți o persoană în vis să se vindece de răni, arată că anumite situații stresante îți vor denatura planurile.

Dacă visezi un bebeluș care are răni mici pe corp, înseamnă că planurile tale nu se vor îndeplini.

Interpretarea viselor în care ai inflamații pe corp: Specialiștii în vise subliniază faptul că este important să ne amintim zona sau zonele de pe corp unde apar inflamațiile, întrucât acestea pot avea mai multe semnificații:

  • Dacă sunt pe spate, vei avea probleme temporare
  • Dacă apar pe față, cum este acneea sau rozaceea, înseamnă că vei avea multe neplăceri
  • Dacă ele sunt pe mâini și brațe, poți pierde bani sau alte bunuri de valoare
  • Dacă ele sunt pe picioare, înseamnă că vei avea probleme la muncă, nu vei fi apreciat.

De regulă, visele în care ai răni pe corp nu sunt de bun augur, ele semnifică că ai o stare mentală sau fizică rea și este timpul să ai mai multă grijă de sănătatea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.