Interpretare vis in care apare o vaza

0
3954
Interpretare vis in care apare

Interpretarea viselor in care apare o vaza. Atunci cand in vis iti apare o vaza plina cu flori, frumos asezate inseamna de fapt ca vei avea parte de prieteni fideli in care iti poti pune baza si care tin mult la tine iar daca visezi ca florile din vaza sunt ofilite acest lucru prevesteste multa tristete pentru o perioada mai lunga de timp.

In cazul in care visezi o vaza se mai spune si ca vei trai mult si bine, vei avea multa fericire alaturi de cei dragi si daca visezi o vaza cu flori se mai spune ca vei avea un castig financiar constant mai bun si cei apropiati tie iti vor arata multa afectiune.

Daca visezi o vaza de marmura inseamna ca vei reusi sa depasesti toate dificultatile si vei reusi poate chiar sa cunosti o persoana de sex opus alaturi de care vei fi foarte fericit ori ai mult succes la persoanele de sex opus.

Citește și:  Interpretare vis in care apare deasupra

vaza

O vaza de portelan inseamna ca vei avea succes pe toate planurile insa nu va tine mult, trebuie sa profiti de el iar daca visezi o vaza de strada inseamna ca esti foarte sigur pe ceea ce faci si pe ceea ce crezi.

Daca visezi ca spargi o vaza de portelan inseamna ca iti spargi norocul iar daca visezi ca primeti o vaza drept cadou inseamna ca cei din jur te iubesc si te respecta, iti poarta multa cinste si te apreciaza.

Se mai spune ca daca visezi ca spargi o vaza oarecare inseamna ca vei rupe relatia cu un amic foarte bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.