Interpretare vis in care ai sluga si face tot ce ii spui tu

0
148
Interpretare vis in care ai sluga si face tot ce ii spui tu

Interpretarea viselor in care ai sluga si face tot ce ii spui tu se refera la situatii incerte si mici neimpliniri, arata faptul ca intotdeauna ceva pierzi din vedere sau omiti lucruri importante.

Daca visezi ca ai o sluga care te asculta mereu in tot ceea ce ii spui simbolizeaza cumva un alter ego pe care il ai, arata ca si cum te-ai dedubla in realitate.

Visul sugereaza faptul ca ai si o alta latura a personalitatii care este foarte ascunsa si docila dar in acelasi timp poate sa iti joace si feste.

De exemplu exista posibilitatea ca sa iasa la suprafata exact atunci cand vrei mai putin si sa te puna intr-o postura mai putin placuta.

Visul in care ai o sluga foarte ascultatoare semnifica pierderi si situatii neplacute, poti sa te astepti la mici tradari din partea unora care pana acum s-au aratat persoane binevoitoare si foarte prietenoase.

Visul in care ai o sluga in casa arata faptul ca in realitate trebuie sa fi atent(a) la cine iti intra in casa, pe cine inviti sau cine sunt persoanele care sub diverse motive binevoitoare gasesc o cale de a se apropia de tine si de familia ta.

Memorialul Sclavilor

In astfel de situatie s-ar putea ca in scurt timp sa desoperi multe aspecte neplacute in ceea ce priveste relatiile cu cei apropiati.

Daca visezi ca ai o sluga ascultatoare care este femeie inseamna ca este posibil ca in viata reala sa ai anumite probleme de natura financiara si oricat o sa te straduiesti sa gasesti cauza reala nu o sa poti, e ca si cum s-ar intampla ceva de-a dreptul magic, nimeni nu stie si nimeni nu a vazut nimic.

Citește și:  Cum să interpretezi un vis despre jocurile de cazino

In aceeasi situatie s-ar putea, de asemenea, sa ai niste pagube si in alte planuri ale vietii dar petrecute tot in aceleasi conditii misterioase si de neinteles.

In cazul in care visezi ca ai o sluga ascultatoare dar care este baiat sau barbat atunci este posibil ca in realitate sa nu intelegi anumite aspecte legate de relatia ta intima sau in general de relatiile cu cei apropiati.

Se poate intampla sa vezi ca numite persoane se uita ciudat la tine si sa nu poti sa iti dai seama care este motivul real. In aceasta situatie este posibil ca in anumite imprejurari sa iti iasa la suprafata niste trasaturi de comportament de care nici nu erai constient(a) in trecut, sa fie vorba de niste apucaturi de-ale tale care ii vor surprinde pe multi.

Daca visezi ca ai o sluga la serviciu sau in afacere si te asculta mereu este un semn ca in viata reala s-ar sa te lovesti de refuzul colegilor la unele propuneri sau de refuzul unor parteneri de afaceri care nu vor accepta unele conditii pe care le pui.

In cazul acesta s-ar putea ca ideile sau planurile pe care le sustii sa nu fie in totalitate puse la punct, sa aiba lacune si mici erori. Daca visezi asa ceva este posibil ca sa nu beneficiezi de suportul colegilor la un proiect care ar putea sa te avanseze foarte mult profesional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.