Interpretare vis in care ramai fara benzina sau motorina cand nu te astepti

0
1996
Interpretare vis in care ramai fara benzina sau motorina cand nu te astepti

Interpretarea viselor in care ramai fara benzina sau motorina cand nu te astepti se refera la situatii limita in care pe parcursul desfasurarii unei activitati sau afaceri ramai fara bani sau esti sleit de puteri.

Visul in care mergi cu masina si ramai fara benzina sau motorina reflecta in mare masura faptul ca o sa ai intamplari neprevazute in scurt timp, o sa intervina neplaceri intr-o afacere sau intr-o activitate pe care o desfasori.

Visul smbolizeaza faptul ca nu mai ai resurse de a te manifesta intr-un domeniu anume, intr-o meserie sau intr-un plan artistic, poate sa fie vorba de suportul material sau de lipsa de idei si solutii intr-o situatie mai aparte.

Daca visezi ca mergi cu masina si se opreste dintr-o data deoarece nu mai are benzina atunci in viata reala o sa ai un obstacol greu de trecut in afacerile personale sau in comunicarea cu ceilalti. Visul reflecta ca nu o sa mai poti apela la o cunostinta pentru un ajutor necesar in viitorul apropiat, o sa te lase balta un prieten sau un colaborator exact atunci cand o sa iti fie lumea mai draga.

ramai fara benzina

Daca in realitate ai o afacere sau esti prins(a) la maxim in niste activitati visul te anunta pe aceasta cale ca in scurt timp o sa te blochezi cu toate treburile, ceva o sa se intample si nu vei mai putea inainta cu proiectul, o sa aiba loc un eveniment neasteptat si o sa iti dea peste cap intreaga afacere.

Visul in care ramai fara benzina in timp ce rulezi pe un drum sau pe o strada semnifica faptul ca s-ar putea sa ai o mare dezamagire in timp ce incerci sa obti un anumit loc de munca sau un statut, s-ar putea sa ai o mare dezamagire in legatura cu o relatie insa toate par sa indice faptul ca undeva, pe parcurs, ceva o sa te deziluzioneze asa de tare incat o sa iti indoaie vointa si o sa iti trebuiasca ceva timp si putin noroc pana o sa iti recastigi increderea in capacitatile si experienta ta.

Citește și:  Interpretare vis in care esti trezit de un telefon

Visul in care ramai fara benzina in timp ce te plimbi cu masina prin natura este un semn ca in viata reala o sa ai niste griji in legatura cu familia sau cu situatia din casa, se poate intampla sa apara discutii din cauza ca nu mai intra veniturile ca si pana acuma, pot sa survina diverse schimbari de planuri sau de calatorii cu partenerul(a) de viata.

In situatia in care ai de gand sa iti schimbi meseria sau sa tinzi catre ceva mai bine platit atunci visul este un semn ca nu este momentul potrivit pentru asa ceva, daca o sa dai curs in curand la o asemenea propunere din partea cuiva atunci o sa ai o dezamagire, se poate intampla sa te apuci de o treaba si sa iti dai seama pe parcurs ca nu este pentru tine, nu iti scoate in evidenta talentale sau indemanarile tale. Visul semnifica un esec in profesie sau o schimbare de directie intr-un moment nepotrivit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.