Interpretare vis in care esti la pescuit si nu poti scoate pestele din apa

0
1058
Interpretare vis in care esti la pescuit si nu poti scoate pestele din apa

Interpretarea viselor in care esti la pescuit si nu poti scoate pestele din apa reflecta in mare parte niste piedici in afaceri sau obstacole pe care le vei avea intr-o anumita activitate sau in relatiile cu anumite persoane.

Daca visezi ca mergi la pescuit si prinzi pesti insemna ca in realitate ai ganduri mari in viata, te pornesti serios la drum pentru a-ti indeplini anumite idealuri sau scopuri mai marunte.

Daca pestele pe care il prinzi este mare atunci telul propus este de asemenea mare si in aclasi timp si eforturile o sa fie pe masura.

Daca nu reusesti sa scoti pestele din apa este un semn ca in viata reala o sa ai dificultati in a duce la bun sfarsit o treaba sau o activitate.

In alte interpretari se mai spune ca pestii simbolizeaza dorinte aprinse pe care le nutresti fata de o persoana de sex opus iar daca in vis nu reusesti sa scoti pestele din apa atunci nu o sa ti se indeplineasca dorinta respectiva.

Daca visezi ca pestele este mic atunci s-ar putea ca sa ai niste piedici marunte in activitatea zilnica, se poate intampla sa ai si mici certuri pe anumite teme cu cineva.

la pescuit

Visul in care nu poti sa scoti pestele din apa reflecta uneori si lipsa unor idei sau solutii la probleme stringente, astfel, se poate ca in scurt timp sa te confrunti cu o dilema si sa nu ai o idee salvatoare, visul reflecta impotmolirea de moment intr-o situatie incurcata.

Aceasta scena poate sa fie valabila in viata reala la locul de munca sau in familie, pot aparea astfel de situatii in relatia sentimentala pe care o ai ori in orice alta situatie sau plan.

Citește și:  Interpretare vis in care razi foarte mult

Visul in care nu poti sa scoti pestele din apa marii semnifica o problema financiara care te va dezechilibra destul de serios, s-ar putea sa pierzi niste bani sau macar sa intuiesti din timp niste probleme care pot sa iti afecteze grav veniturile. In aceasta ipostaza se poate spune ca o sa te chinui ca sa eviti viitoarele probleme insa s-ar putea ca sa nu ai un succes prea mare.

Daca visezi ca nu poti scoate pestele din apa unui lac atunci s-ar putea ca in realitate sa ai probleme cu partenerul(a) de viata, nu o sa reusesti sa iti indeplinesti anumite dorinte sau relatia pe care o ai in prezent o sa treaca prin momente grele in scurt timp. In acest sens pot aparea neintelegeri si discutii ce pot degenera la un moment dat in ceva mult mai grav.

Daca visezi ca nu poti sa scoti cu undita pestele prins atunci exista posibilitatea ca in viata reala sa scapi cu greutate de o persoana care te uraste sau vrea cu tot dinadinsul sa iti faca necazuri. In aceasta ipostaza visul este un semn ca o sa descoperi o anumita persoana, poate chiar una din anturajul tau apropiat, care pune la cale ceva impotriva ta, te vorbeste de rau in fata altora, iti va face zile amare si nu o sa reusesti nicicum sa o stapanesti sau sa ai o discutie de lamurire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.