Interpretare vis in care a apare dezgropa

0
8712
Interpretare vis in care a apare dezgropa

Interpretarea viselor in care a apare dezgropa. Atunci cand visezi ca dezgropi ceva, trebuie retinut foarte bine obiectul catre care vrei sa ajungi pentru a avea o viziune cat mai buna asupra interpretarii viselor.

In cazul in care visezi ca dezgropi un obiect care nu iti este familiar inseamna ca vrei a afli exact ce se intampla cu tine, vrei sa te cunosti in profunzime, mai ales pentru ca nu reusesti sa iti dai seama de ce actionezi in unele circumstante cum nu crezi ca ai putea.

Pe de alta parte cand visezi ca dezgropi un lucru cunoscut tie inseamna ca vrei sa intorci in trecut, simti nevoia sa iti amintetsi de ceva anume, vrei sa retraiesti anumite clipe, esti melancolic.

Insa mai poate insemna si faptul ca incerci in acest moment sa arati lumii cine esti cu adevarat, avand in vedere ca pana la acel moment dat te-ai ascuns, ai fost inhibat fata de cei din jurul tau.

dezgropare

Cand visezi ca dezgropi o persoana care in realitate este moarta inseamna ca ti-e dor de prezenta ei si ai face tot posibilul sa o ai alaturi din nou insa daca visezi o persoana care nu este moarta si o dezgropi inseamna ca cineva din viata ta a fost alungat sau pur si simplu tu ai indepartat o persoana draga de langa tine si acum iti pare rau, vrei sa o castigi inapoi, sa ii redobandesti increderea si afectiunea.

Citește și:  Interpretare vis in care apare vechi

Daca visezi ca dezgropi obiecte foarte vechi deasemenea reprezinta drama trecutului pe care o duci in tine iar daca visezi un caine care dezgroapa oase inseamna ca prietenii incearca sa ajunga la tine, sa patrunda in sufletul tau, mai ales pentru ca esti un om foarte inchis, nu vrei sa iti arati sentimentele si astfel ei vor sa te ajute sa te dezinhibi.

Acelasi lucru inseamna si daca visezi ca esti mort si te dezgroapa cineva, deci inseamna ca cineva incearca sa iti ajunga la suflet, sa iti castige afectiunea, iar tu nu vezi sau nu vrei sa vezi, refuzi cu vehementa sa dai crezare unora, esti practic orbit ori patruns in cu totul alta lume din care nu vrei sub nici o forma sa te dezminti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.