Interpretare vis in care intri in politica si reusesti sa salvezi tara

0
172
Interpretare vis in care intri in politica si reusesti sa salvezi tara

Interpretarea viselor in care  intri in politica si reusesti sa salvezi tara se refera in general la situatii in care adopti atutudini si actiuni inselatoare cu scopul de a-ti salva onoarea sau statutul.

Daca visezi ca intri in politica inseamna ca te-ai hotarat sa joci putin teatru in fata celorlalti, o sa ai doua fete, este posibil sa inseli pe cineva.

Visul in care te hotarasti sa intri in politica implica automat decizia de a deveni o persoana destul de manipulativa cu scopuri incerte si niciodata descoperite pe de-antregul.

Visand ca iti salvezi tara din aceasta postura poate insemna faptul ca incerci in toate ocaziile si folosind orice mijloace sa iti acoperi partile negative ale personalitatii sau ale caracterului pentru a nu-ti pata imaginea si orgoliul personal.

In acesta ordine de idei visul ilustreaza in mod clar dorinta ta de a actiona pe viitor de asa maniera incat sa ii duci pe toti in eroare si imaginea ta publica sa ramana neatinsa.

De regula, asemenea ipostaza arata destul de elocvent maniera duplicitara si manipulativa prin care o sa obtii propriile foloase.

intri in politica

Daca esti insurat si ai asemenea vis este posibil ca in realitate sa incerci sa iti acoperi prin viclenie anumite fapte din trecut care nu trebuie sa ajunga la urechile celor din familia ta.

Daca nu esti casatorit(a) atunci acelasi principiu se poate aplica si iubitei – iubitului. Visul face referire la apararea sau salvarea onoarei personale care poate fi distrusa din motive felurite, asadar visul in care intri in politica ilustreaza de fapt modalitatile subtile si inselatoare prin care vrei sa atingi acest deziderat.

Citește și:  Interpretare vis în care cineva evadează sau scapă dintr-un loc închis

Visul in care esti politician si iti salvezi tara semnifica in fapt o anumita graba de a mentine imaginea ta neatinsa, inseamna ca ai comis anumite nereguli care nu tebuie sa iasa la suprafata cu nici un pret.

Daca in realitate te simti cu musca pe caciula la locul de munca, adica nu ai facut anumite lucruri ce iti erau destinate, atunci visul iti arata faptul ca o sa ai abilitatea de a minti cu atata talent si seninatate incat te vor crede toti colegii si sefii.

Daca ai eventual un partener de afaceri fata de care nu ai fost destul de cinstit si ai mascat niste bani, atunci visul sugereaza faptul ca il vei duce de nas si nu se va afla de ceea ce ai facut.

Faptul ca in vis reusesti sa iti salvezi tara prin politica ilustreaza in primul rand tactici subversive, adevaruri distorsionate, minciuni peste minciuni dar care, toate laolalta, au darul de a-ti salva pielea ba mai mult, chiar sa iti creeze o aura onorabila in fata celorlalti.

Visul in care intri in politica si reusesti sa iti salvezi tara semnifica faptul ca vei recurge la aproape orice pentru a ascunde adevarul general in favoarea adevarului personal. Din aceasta cauza visul poate sa prefigureze si o situatie din viata reala in care o sa te prefaci ca esti altceva in fata celorlalti cu singura motivatie de a parveni si de atrage avantajele si beneficiile de partea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.