Interpretare vis in care apar un glob pamantesc

0
2239
Interpretare vis in care apar un glob pamantesc

Interpretarea viselor in care apar un glob pamantesc. Atunci cand visezi un glob pamantesc din plastic, din acela ce se foloseste la scoala, inseamna ca nu esti capabil sa vezi gravitatea unor lucruri, nu esti in stare sa constientizezi seriozitatea cu care trebuiesc abordate unele probleme ale vietii, tinzi sa te porti ca un copil, sa ridiculizezi totul, sa musamalizezi si nu in ultimul rand sa te ascunzi de realitate, sa ignori raul din jurul tau, mintindu-te singur, minimalizand toate problemele, nu esti capabil sa accepti un lucru ca atare.

Atunci cand visezi un glob pamantesc din plastic se mai poate spune si ca nu esti capabil sa contientizezi universalitatea materiei, esti genul de om care se complace in nimicuri si nu are viziuni inaltatoare, nu este in stare nici sa accepte si nici sa rezolve probleme marete.

Atunci cand visezi ca vrei sa cauti ceva pe glob inseamna ca esti foarte confuz, nu mai stii pe ce drum sa o apuci, e posibil sa ti se paca ca nu ai capacitatea de a te integra, de a face parte din mediul in care traiesti, te simti un inadaptat, insa vrei sa incerci sa intri in contact cu mai multa lume, vrei sa fii mai sociabil si sa iti faci mai multi prieteni, insa simti ca nu esti lasat sa interactionezi cu noul si inevitabilul.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o comoara

globul pamantesc

Visul incare te cauti pe glob sau chiar pe o harta poate sugera si faptul ca ti-ai gresit vocatia, nu ai nimerit intr-un loc in care sa te simti bine, trebuie sa mai incerci, sa nu stagnezi acolo, sa faci tot posibilul sa iti atingi fericirea. Numai cel care se opreste din cautari nu va fi cu adevarat fericit.

Pe de alta parte atunci cand visezi ca te poti gasi pe globul pamantesc sau poti sa vezi pamantul din cosmos inseamna ca te crezi superior celor din jurul tau, simti ca trebuie sa fii mult mai admirat si mult mai respectat, vrei poate chiar sa devii celebru, sa ajungi o mare vedeta, sa fii bagat in seama de toata lumea, poate chiar invidiat si admirat pana la extrem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.