Interpretare vis in care esti urmarit de o fantoma sau un spirit

2
8032
Loc cu fantome, Foto: razomondo.blogspot.ro

Visul in care esti urmarit de o fantoma sau un spirit este un vis mai rar, are semnificatie pozitiva sau negativa in functie de context. Daca fantoma sau spiritul care iti apare in vis  doar te urmareste, acest vis semnifica griji si probleme financiare. Nu este un vis de avertizare, nu trebuie sa intri in alerta,visul poate reprezenta starea ta de spirit vis a vis de problemele care te ingrijoreaza.

Loc cu fantome, Foto: razomondo.blogspot.ro
Loc cu fantome, Foto: razomondo.blogspot.ro

Daca fantoma sau spiritul respectiv iti vorbeste, te asteapta deziluzii, sperante desarte, rezolvarea unei probleme intr-un mod nefavorabil pentru tine, pierderea unei sume de bani sau a unei afaceri. Daca fantoma sau spiritul care te urmareste in vis sunt imbracate in alb, este un vis pozitiv se refera la starea ta de sanatate, interpretarea lui fiind aceea ca in urmatoarea perioada te vei bucura de o stare de sanatate foarte buna. In cazul in care fantoma sau spiritul care te urmareste sunt imbracate in negru, visul are conotatie negativa, se refera la un necaz pe care il vei avea din partea unui prieten sau cineva foarte cunoscut, poate fi si o persoana din cercul tau de prieteni. Te poti astepta la barfa, certuri, unele secrete date in vileag care te vor afecta sau un prieten care iti intoarce spatele atunci cand ii ceri ajutorul.

Mai exista cazul in care visezi ca fantoma sau spiritul care te urmareste se razgandeste brusc si incepe sa fuga de tine. Acest vis este mai mult pozitiv decat negativ, inseamna ca grijile pe care ti le-ai facut nu sunt intemeiate si te asteapta un noroc in dragoste si in afaceri. Ar fi bine sa incerci sa iti dai seama in vis motivul pentru care fantoma sau spiritul te urmaresc. In cazul in care nu reusesti sa iti dai seama, inseamna ca un anumit lucru nu mai poate fi obtinut oricat ai incerca sau acel lucru nu iti mai este la indemana. Daca fantoma sau spiritul este a unei rude, prieten sau cunoscut in viata, inseamna ca aceste persoane iti poarta dusmanie, pot face anumite actiuni rautacioase care sa te puna in pericol. In cazul in care fantoma sau spiritul este a unei rude, prieten sau cunoscut care nu mai este in viata, inseamna sentimente de vinovatie si regrete cu privire la relatiile pe care le-ai avut cu acea persoana.

Citește și:  Interpretare vis in care afli ca de fapt parintii tai nu sunt parintii biologici

Extrem de rar se intalneste visul in care fantoma sau spiritul care te urmareste are intentia sa te omoare. La prima vedere poate parea un vis destul de negativ dar nu este nici pe departe asa. Acest vis sugereaza ca s-a incheiat o lectie de viata si esti pregatit sa mergi inainte infruntandu-ti trecutul si emotiile reprimate oricat ar fi de dureroase, lasand astfel totul in urma.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

2 COMENTARII

  1. Am avut un vis in care un spirit imi cerea ajutorul, era ca o umbra, neagra, ca o aura. Am incercat tot felul de metode, chiar ajungand la tabla de spiritism, ouija, dar nu stiu scopul pentru a o ajuta. La inceput, in locul unde eram au inceput sa se auda zgomote, dupa care ea m-a atins.
    E destul de ciudat ca in toate cele 3 vise a aparut si ea, indiferent daca se lega de visul cu ea sau nu.

  2. Am visat ca spiritul a iesit dintr-un urs mare alb de plus si m-a impins intr-o prapastie adanca . Acest vis m-a spetiat si tot nu prea stiu ce inseamna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.