Interpretare vis in care furi pentru a supravietui

0
465
Interpretare vis in care furi pentru a supravietui

Interpretarea viselor in care furi pentru a supravietui se refera la situatii in care duci lipsa de ceva anume, nu neaparat lucruri materiale.

Daca visezi ca furi pentru a supravietui semnifica faptul ca duci lipsa de afectiune si ai nevoie de cineva ca sa iti suplineasca aceasta lipsa, in cazul in care deja ai o relatie s-ar putea ca sa nu te simti implinit(a) alaturi de acea persoana si mai bine ar fi sa cauti pe altcineva.

Visul in care furi pentru a supravietui simbolizeaza in mare parte si lipsuri materiale insa nu inseamna neaparat ca in realitate te vei apuca sa furi de la cineva bani sau alte lucruri, este posibil sa te framante ideea de a face repede niste profituri care sa iti acopere ceva datorii.

oameni care fura

Daca in ralitate chiar ai datorii pe care trebuie sa le returnezi in graba atunci visul este un semn ca nu o sa reusesti sa te achiti onorabil, o sa mai treaca o vreme pana atunci.

Visul in care furi pentru a supravietui simbolizeaza nevoia stringenta de ceva anume, trebuie sa fii atent(a) ce alte amanunte apar in vis deoarece ele reflecta cel mai bine nevoile pe care le ai in prezent sau in viitorul apropiat.

Daca de exemplu visezi ca furi niste bani pentru a supravietui inseamna ca in realitate duci lipsa de energie, nu ai un tonus bun, esti molesit(a) aproape in fiecare zi si nu iti dai seama de ce anume si nici nu poti sa te apuci vartos de o treaba pentru ca nu ai deloc tragere de inima.

Citește și:  Interpretare vis in care mergi la coafor si dupa ce iesi parul este oribil

Visul in care furi niste haine pe care le imbraci deoarece simti in vis nevoia de aceste lucruri semnifica faptul ca in viata reala duci lipsa de imagine, ai nevoie neaparat sa iti imbunatatesti imaginea in fata cuiva anume sau in societate.

Daca visezi ca furi ceva mancare atunci reflecta ca o sa te apuce apatia in curand, esti lipsit(a) de interes fata de viata sau fata de lucrurile interesante din jurul tau. In aceeasi situatie s-ar putea sa nu mai ai interes fata de vreo relatie de amor sau de prietenie, este nevoie sa iti reimprospatezi relatia sau sa iti revigorezi cumva interesul fata de viata, ai nevoie de un stimulent care sa iti trezeasca interesul, stimulent care poate sa fie reprezentat de o persoana anume sau de un alt lucru.

furi pentru a supravietui

In cazul in care visezi ca furi ceva maruntis din buzunarul cuiva atunci o sa cazi in dizgratie, o sa te faci de rusine in curand sau, intr-o alta ipostaza, s-ar putea sa nu fie de ajuns ceea ce faci pentru a te ridica la un statut mai inalt, trebuie sa iti indrepti comportamentul si sa nu iti mai pierzi timpul cu lucruri meschine.

Daca visezi ca furi niste fructe de la cineva pentru a le manca semnifica faptul ca in viata reala iti doresti foarte mult sa ai un trai imbelsugat si sa fi inconjurat doar de prieteni, iti lipseste prietenia adevarata si nu prea ai idei cam ce ar trebui sa faci ca sa indrepti aceasta stare de lucruri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.