Interpretare vis in care apare o nora

0
1182
Interpretare vis in care apare o nora

Interpretarea viselor in care apare o nora. Atunci cand te visezi in postura de nora inseamna ca ai o foarte mare neincredere in tine si trebuie sa incerci sa devii mai optimista, nu te mai lasa pacalita atat de usor si fii mai increzatoare, incearca sa te apreciezi mai mult.

Totodata visul in care apare o nora mai inseamna si dorul de mama, iar cine viseaza ca are o nora are parte de multe frustrari ale trecutului, insa in cele din urma se va bucura de multa bucurie si de belsug.

Daca visezi ca ai o nora si in realitate fiul tau nu este casatorit inseamna ca ai multe regrete pentru ceea ce ai facut in viata, te stapaneste melancolia, e posibil sa regreti ce ai facut in tinerete, poate simti nevoia de afcetiune din partea cuiva mai tanar, vrei sa ai pe cineva pe care sa te sprijini.

Daca visezi ca ai o nora foarte rea inseamna ca e momentul sa iti schimbi comportamentul deoarece vei avea foarte multe de pierdut, incearca sa oferi mai multa iubire ca sa poti primi si tu ceva bun in schimb.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o mostenire

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.