Compatibilitățile zodiei Leu cu toate zodiile

0
194
Leu

Compatibilitățile zodiei Leu cu zodia Berbec

Situația stă în felul următor: Leul e făcut să strălucească, să conducă și să fie iubit, Berbecul e făcut ca să dețină, să realizeze, să fie susținut și să creeze. Dacă nu intervine instinctul de supremație atunci cu siguranță niciunul nu va avea de suferit și toate merg bine și frumos. În plus, Leul îl poate susține cu puterea lui pe Berbec, să ajungă să facă cele mai importante lucruri ale vieții sale. Și nu mai pui că focurile puternice creează adevărate apocalipse.

Compatibilitățile zodiei Leu cu zodia Taur

Dacă Taurul știe că Leul are nevoie de șefie, atunci e bine. Taurul este o zodie care va ști însă să-și mângâie partenerul, lucru deloc dezirabil de către Leu, căruia îi place să fie dezmierdat și alintat, că doar la urma urmei este o felină. Însă conflictele sunt prea dese, deoarece Taurul este strangulator și Leul prea extravagant, mult prea cheltuitor și risipitor.

Compatibilitatile zodiei Leu cu toate zodiile

Compatibilitățile zodiei Leu cu zodia Gemeni

Se pare că aveți aceleași pasiuni, același gust pentru exuberanță și cum să nu vă potriviți dacă la amândoi vă place în societate și vreți să ieșiți în evidență. Leul se va mândri cu spiritul întreprinzător al Gemenilor, care nu încetează să-l uimească pe regele junglei, care până la urmă are nevoie de cineva la fel de perfect ca și el. Împreună pot porni în aventura vieții, fără să aibă necazuri, că doar păzește Leul la curte.

Compatibilitățile zodiei Leu cu zodia Rac

Doar știi că apa stinge focul?! Ori încălzești tu apa bine și o ții așa în priză, ori te rogi ca apa să nu fie prea rece atunci când te stinge. Asta înseamnă că dacă alegi un Rac trebuie să știi că el nu va fi mereu în stare să-ți suporte instinctele de supremație. El vrea romantism, tu vrei putere, el vrea confort, tu vrei extravaganta. Desi aici se poate face o oarecare forma de perpendicularitate. La urma urmei Racul poate să accepte și un cămin confortabil.

Compatibilitățile zodiei Leu cu zodia Leu

Oare nu v-ați gândit că jungla avea doi regi?! Dacă v-ați gândit la asta și vă împăcați cu ideea, atunci e vremea să luați decizii împreună. Dacă nu, mai bine stați în banca voastră, sau cum se spune, în peștera voastră. Dacă nu uitați de faptul că amândoi aveți nevoie de mângâieri și de complimente și de apreciere, atunci totul decurge cum trebuie, pentru că în fond aveți aceleași calități și aceleași defecte și nu numai contrariile se atrag ci și cei care se aseamănă se adună.

Compatibilitățile zodiei Leu cu zodia Fecioară

Poi să vedem… Leul vrea să conducă. Bun! Fecioara muncește pentru casă, deci pentru Leu, ar putea să-i aducă multe satisfacții, dar oare până când o să țină?! Până când începe Fecioara cu critica sa și cu dorința de analiză a tot ce se învârte în jurul Leului? Se pare că un rege nu va suporta prea bine insultele sau dorința de a da sfaturi a Fecioarei și va face orice ca să elimine aspectele neplăcute.

Compatibilitățile zodiei Leu cu zodia Balanță

Balanța este foarte rafinată și foarte elegantă, o fire artistică potrivită pentru nevoile tale de a ieși în evidență. Nici Balanța nu se va supăra dacă o pui într-o lumină roditoare în fața supușilor tăi, deoarece aerul bun trebuie să se simtă. Pe tine te va atrage cu siguranță, dar ce te faci când simte nevoia să zboare de lângă tine? Te complaci în situație sau încerci să remediezi?

Citește și:  Descendent în Pești

Compatibilitățile zodiei Leu cu zodia Scorpion

Amândoi sunteți pasionali și amândoi iubiți sexul, care de altfel este și un punct de plecare în relația voastră scurtă. Sexul este cel care vă ține împreună pentru ceva timp, scurt ce-i drept, dar Leul nu va suporta atacurile de posesivitate din partea Scorpionului, care simte nevoia să posede, indiferent de cât s-ar arăta Leul al lui.

Compatibilitățile zodiei Leu cu zodia Săgetător

Oare poți să ții pasul? Normal, pentru că tu ești regele! Amândoi vă stimulați reciproc, amândoi împărțiți pasiunile și amândoi sunteți plini de entuziasm. Vă veți stârni unul pe altul în fel și fel de acțiuni, și în plus, Săgetătorul are nevoie de un lider ca să găsească calea cea bună, pe care de multe ori o ocolește cu brio.

Compatibilitățile zodiei Leu cu zodia Capricorn

Coarnele Capricornului arată alta direcție. Asta înseamnă că pragmatismul sau nu va fi deloc pe aceeași lungime de undă cu romantismul și pasiunea ta arzătoare. Și asta mai înseamnă că dacă ai nevoie de cineva care să nu fie acolo când vrei, mai bine ia-ți o pisică. Capricornii sunt prea pământeni și prea reci și individualiști pentru tine. Parcă nu-ți inspiră nimic…

Compatibilitatile zodiei Leu

Compatibilitățile zodiei Leu cu zodia Vărsător

Misterul și farmecul Vărsătorilor vă atrag, vă resping, nici nu știți ce vă mai fac. Vărsătorii sunt cei mai de calitate aer și strălucesc ca o auroră boreală de la Polul Nord, care vă atrage uimitor de mult.

Dar din păcate, Vărsătorul are tendința de a merge către alte zări. Dacă nu-i oferi ceea ce are nevoie: dreptate absolută, cunoaștere și pasiune deplină, atunci ia-ți gândul de la el. Trebuie doar să știi să fii un bun lider și să-l ții în frâu, sau mai bine spus să-l atragi, pentru că dacă se va simți îngrădit, Vărsătorul va zbura cu puterea minții.

Compatibilitățile zodiei Leu cu zodia Pești

Parcă vă cam respinge lipsa de caracter a Peștilor. Parcă prea lunecoși sunt și prea fără coloană vertebrală. Oare direcțiile opuse în care vor să o ia neîncetat să vă atragă? Să simțiți nevoia să-i conduceți? Probabil că din acest punct de vedere veți avea succes și mai probabil că Peștii se vor lăsa conduși de voi, dar în momentul în care vă plictisiți de atâta supunere, e indicat să o luați la fugă, pentru că altfel o luați razna.

Regele zodiacului, Leul, este cunoscut pentru personalitatea sa puternică și carismatică. Fiind guvernat de Soare, nativii din zodia Leu au o luminozitate naturală care atrage pe cei din jur. Ei sunt, adesea, lideri înțeleși, cu un simț al dreptății dezvoltat.

Dar cum influențează aceste trăsături relațiile lor cu alte zodii? Fiecare combinație zodiacală cu Leul aduce un mix unic de energii, provocări și beneficii. Pentru a avea o perspectivă completă asupra naturii lor dominante, ar fi util să aruncăm o privire detaliată asupra caracteristicilor specifice ale zodiei Leu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.