Interpretare vis in care apare un voal

0
5657
Interpretare vis in care apare un voal

Interpretarea viselor in care apare un voal. Atunci cand visezi un voal asezat pe fata ta sau a altcuiva, inseamna ca ai o nevoie speciala ori ca ascunzi ceva anume fata de un barbat. Visul mai poate simboliza si o serie de secrete ce se tin familie fata de tine.

Daca visezi voal pe fata unei femei inseamna ca vei participa la o casatorie sau te vei casatori iar daca visezi un voal rupt inseamna ca vei afla o taina, un secret.

Daca visezi ca ai un voal asezat pe fata inseamna ca in realitate vei aveai parte nevoi speciale, poate ca ascunzi ceva partenerului tau de viata sau nu vrei sa fii stiut de toata lumea, iti tii vata intima departe de ochii lumii.

In cazul in care visezi ca altii au voal pe fata inseamna ca familia sau cei dragi, prietenii tin un secret fata de tine si nu vor sa te faca sa suferi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o sarcina/ a insarcina

voal

Daca visezi o femeie cu voalul pe fata inseamna ca te vei cununa iar daca voalul din vis este rupt inseamna ca vei afla un secret si nimic nu mai fi ocult pentru tine, toate lucrurile ti se dau pe fata.

Voalul din vis mai reprezinta si faptul ca esti o fire interiorizata si tii unele sentimente departe de cei dragi, preferi sa fii distant si rece decat sa stie toata lumea ce simti.

In cazul in care visezi un voal mai inseamna si ca te ascunzi mult de cei dragi, poate ca ai un trecut mai urat si nu vrei ca cei din jurul tau, actualii prieteni sa ti-l afle sau pur si simplu nu iti place sa te destainui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.