Interpretare vis in care apare ceva penibil

0
100
Interpretare vis in care apare ceva penibil

Interpretarea viselor in care apare ceva penibil poate sa faca referire mai mult la o stare de spirit decat la un fapt anume. Tinand seama de faptul ca penibilul arata in priml rand constatarea unei rusini, ne putem raporta aici si la nivelul tau de constiinta.

Insa visele in care iti apare ceva penibil reliefeaza mai mult propria ta realitate, tinand seama de faptul ca poate ai patit ceva rau in ziua precedenta sau poate ca iti faci griji in legatura cu ceva ce urmeaza sa se intample, ceea ce te face sa actionezi sau mai bine spus iti face subconstientul sa reactioneze pe timpul noptii.

Atunci cand insa visezi ca treci cu bine peste o situatie penibila e posibil sa ai parte de mai multe circumstante binevoitoare fara ca tu sa te astepti la ceva bun.

Daca visezi ca te faci de ras si te simti penibil inseamna ca iti vei da seama de o greseala din trecut si vei incerca sa o repari.

Citește și:  Interpretare vis in care apare revolutie

Daca visezi ca reusesti sa treci peste o situatie penibila inseamna ca cei din jur te vor sustine sa treci peste o experienta neplacuta, te vor ajuta sa lasi in urma o intamplare mai dureroasa.

Atunci cand visezi ca faci pe cineva sa se simta penibil inseamna ca vei avea discutii aprinse cu un coleg de la locul de munca sau cu un egal de-al tau din grupul de prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.