Interpretare vis in care apare o jungla

0
1133
Interpretare vis in care apare o jungla

Interpretarea viselor in care apare o jungla. Atunci cand visezi o jungla se spune ca visul nu este tocmai pozitiv, e posibil sa ai probleme, sa te simti pierdut, prins in haos si daca visezi ca scapi din jungla inseamna ca se poate sa reusesti sa treci peste toate obstacolele pe care viata ti le scoate in cale.

Jungla reprezinta de regula o avertizare din timpul somnului asupra caracterului nostru care ar putea sa devina cam animalic. Daca visezi ca te-ai impotmolit intr-o jungla inseamna ca ai parte de multe dificultati in viata, daca visezi ca iti faci drum prin jungla inseamna ca vei reusi sa treci peste acele greutati insa daca visezi ca te uiti la o pantera in jungla inseamna ca sufletul tau este foarte sensibil si in nici un caz nu poti oferi sentimente fara sa suferi, cel mai bine ar fi sa nu investesti prea multa dragoste in oameni.

Daca visezi ca ratacesti prin jungla inseamna ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si cu putere ca sa poti trece peste toate greutatile ce vor urma. Cum am spus si la inceput, jungla din vis prevesteste numai piedici, obstacole, compromisuri urate, numai in cazul in care visezi ca iesi din jungla atunci visul este unul bun.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca esti prin jungla inseamna ca vei avea discutii aprinse la locul de munca sau acasa, e posibil sa ai paret de un mare obstacol care te impiedica sa iti duci la bun final planurile si sa fie nevoie sa depui mai mult efort ca sa ajungi acolo unde trebuie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare buruiana

jungla

Din punct de vedere psihologic, atunci cand visezi o jungla, se poate spune ca de fapt vei avea probleme de comportament, esti prea haotic, nu tte poti decide la nimic, emotiile tale sunt dezorientate, totul o ia razna in capul tau, te inhibi singur, te descurajezi fara motiv, te implici in situatii pe care nu le cunosti, te bazezi chiar pe vorba „viata este ca o jungla, fii aspru”, iar daca visezi ca esti pierdut in jungla si nu mai poti iesi inseamna ca in realitate vei avea parte numai de aspecte negative.

Se mai spune ca daca visezi o jungla inseamna ca trebuie sa fii foarte grijuliu cu promisiunile pe care le-ai facut deoarece e posibil sa nu duci la bun final unele lucruri iar visul te obliga astfel sa iti rezolvi toate problemele fara sa lasi ceva in urma.

Pe de alta parte daca visezi o jungla inseamna si ca trebuie sa fii mai atent cu banii, cu cheltuielile pe care le faci, nu trebuie sa iti bagi nasul in treburile altora, iar daca visezi ca te plimbi incet prin jungla inseamna ca trebuie sa devii serios si sa nu mai fii asa cuceritor, sa lasi de o parte aventurile amoroase, sa te stabilesti la casa ta iar daca esti casatorit inseamna nu trebuie sa iti inseli sotia deoarece vei avea parte de viata grea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.