Interpretare vis in care apare erotic

0
1023
Erotic Sursa: mir-mind-detox.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare erotic. Atunci cand ai un vis cu elemente erotice inseamna ca in realitate simti nevoia sa te implici in aventuri pasionale, vrei sa fii iubit si sa oferi iubire, simti nevoia ca cineva sa se ingrijeasca de tine si sa iti ofere mai multa atentie. Insa visul mai poate avea si o alta conotatie, aratand astfel sau avertizand mai degraba asupra evetualelor pericole care se pot ivi in viata din cauza unui comportament urat sau imoral.

Erotic Sursa: mir-mind-detox.blogspot.com
Erotic
Sursa: mir-mind-detox.blogspot.com

Pe de alta parte daca visezi ca cineva in visul tau savarseste un act erotic inseamna ca in realitate vei fi tradat de cineva care iti este cunostinta buna, poate ai prea multa incredere in oameni insa tristetea poate veni si din cauza faptului ca unii au ce tu nu ai si astfel te frustrezi. Un act erotic nu este insa legat de vulgaritate in nici un caz, el contine sentimente frumoase, pline de dragoste putand fi asemanat, daca iti suna armonios in vis sau daca iti da o stare de bine chiar si cu o odisee, deci romantismul desigur nu lipseste. Astfel ca daca visezi ca tu savarsesti un act erotic iar starea pe care visul ti-o creeaza este una buna inseamna ca in realitate vei avea parte de zile frumoase alaturi de persoana iubita si tot ceea ce va leaga este menit sa dureze pentru mult timp.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o amenintare

Se mai spune ca daca visezi ca cineva iti face avansuri erotice inseamna ca ai prieteni care de fapt iti sunt dusmani si vor sa te induca in eroare, sa iti suceasca mintile si deisgur sa te insele, sa te faca sa pierzi pentru a avea ei mai multe sanse de castig. Aici se poate vorbi mai ales de colegii de la locul de munca sau de colegii de la facultate ori scoala, iar daca visezi ca savarsesti un act erotic cu o persoana cu care nu ai voie de exemplu seful tau sau sefa ta, o profesoara sau un profesor, poate chiar mama, tata sau un frate, o sora, inseamna pe de o parte ca te vei certa foarte urat cu acea persoana, e posibil sa nu va mai vorbiti mult timp de acum incolo, insa pe de alta parte mai inseamna si ca i se poate intampla ceva grav. Visul mai avertizeaza si asupra faptului ca e posibil sa te implici in multe afaceri murdare care iti vor face rau tie si familiei tale.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.