Interpretare vis in care ti se pune o coroana de aur pe cap

0
1577
Interpretare vis in care ti se pune o coroana de aur pe cap

Interpretarea viselor in care ti se pune o coroana de aur pe cap se refera in general la fapte si evenimente cu caracter pozitiv, prevestitoare de bogatie, faima si implinire pe aproape toate planurile.

Daca visezi ca te asezi pe un tron si ti se pune o coroana de aur pe cap este un semn ca in viata reala ti se va recunoaste o mare realizare, o sa ti se desemneze un titlu sau un statut inalt, o sa te trezesti peste noapte adulat de multime sau de anumite cercuri de prieteni sau cunostinte.

Visul in care o femeie iti pune o coroana de aur pe cap poate sa ilustreze de fapt cel putin doua ipostaze: prima situatie in care este posibil ca o femeie vicleana sa iti adoarma spiritul de atentie si sa te laude in mod intentionat cu alte scopuri sau a doua situatie in care s-ar putea ca sa ai un mare noroc venind din partea unei persoane feminine.

In alt caz s-ar putea ca in viata reala sa ajuti in mod decisiv o femeie pentru a-si rezolva niste probleme vitale, existentiale.

Daca visezi ca ti se pune o coroana de aur pe cap si nu esti sigur(a) ce se intampla, pari nedumerit(a) in acelasi timp, s-ar putea ca in viata reala sa ai o surpriza foarte mare din partea unei persoane necunoscute care te va onora pentru ceva anume, se poate sa primesti niste laude pentru realizarile in afaceri sau pentru ajutoarele pe care le-ai dat cuiva la nevoie.

coroana de pus pe cap

De asemenea, aceasta scena arata faptul ca se intampla un lucru la care nu te asteptai, o sa ai o surpriza foarte placuta.

Citește și:  Interpretare vis in care iti faci un tatuaj sau mai multe tatuaje

Daca visezi ca ti se aseaza o coroana de aur pe cap ca intr-o ceremonie sofisticata atunci este posibil ca in realitate sa particiopi la un concurs sau o competitie anume si sa iesi invingator(oare). Visul ilustreaza elocvent un cadru festiv si organizat de premiere.

In situatia in care in viata reala esti un profesionist talentat si ai avut rezultate remarcabile in domeniul tau se poate ca asemenea vis sa anunte faptul ca in scurt timp ti se vor recunoaste oficial capacitatile tale si talentele. In acest sens te poti astepta in curand sa te invite la o petrecere cu fast.

Daca in realitate esti o persoana mai necajita si cu greutati financiare atunci visul este un semn ca in scurta vreme situatia ta se va schimba miraculos, o sa asisti cu uimire cum norocul isi face loc in viata ta influentandu-ti pozitiv aproape toate planurile vietii.

In alte interpretari asemenea vis simbolizeaza dedicatia si daruirea pe care o dovedesti in munca sau in orice alta activitate. Reprezinta spiritul datoriei pe care il ai, arata faptul ca vei merge pana la capat pentru a-ti apara pricipiile si onoare ta sau a familiei.

Daca visezi ca ti se pune o coroana de aur pe cap mai poate sa fie si un semn ca in viata reala o sa iti desavarsesti intelepciunea, o sa inveti rapid din toate experientele negative si pozitive ale vietii tale pana la nivelul in care o sa te considere cei din jur un adevarat maestru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.