Interpretare vis in care bei sange

0
1841
Interpretare vis in care bei sange

Interpretarea viselor in care bei sange se refera la o vindecare sau la o compromitere, releva aspecte extrem de puternice care deopotriva pot sa faca referire la aspecte negative sau pozitive.

Daca visezi ca bei sange inseamna ca doresti o reinnoire in viata ta, o vindecare este aproape, revitalizare totala, revigorare, impuls foarte puternic in munca sau in orice activitate, dragoste pasionala, ajutor nemaipomenit in imprejurari deosebite.

sange la pahar

Alteori a bea sange indica o agresivitate deosebita, razbunare, pregatire de conflict cu cineva, resentimente mari si dorinta de razbunare, asumarea unor mari greseli, mostenire asumata, sentimente foarte puternice.

Visul in care bei sange poate sa simbolizeze capatarea de puteri noi, o noua viziune a vietii in general, in particular ar putea sa sugereze faptul ca te moblizezi la maxim intr-o directie anume, pe un anumit concept, te dedici total pentru o cauza personala, ai o ambitie namasurata in atingerea unor scopuri.

Visul in care bei sange este general, mult mai important ar fi de exemplu sa recunosti in vis de la ce animal sau de la cine provine sangele, doar asa visul poate capata o semnificatie mult mai clara.

Daca visezi ca bei sange de la un animal anume atunci exista posibilitatea ca in viata reala sa te indentifici in actiunile tale cu animalul respectiv, asimiland energia animalului respectiv capeti si tu unele din trasaturile dominante ale animalului respectiv, capeti o vigoare sau o inteligenta aparte, capeti caracteristici ce definesc acel animal ca si specie.

Visul in care bei sange de tigru de exemplu ar putea sa fie un simbol al razboinicului, al aparatorului celor slabi, o sa dai dovada de un eroism iesit din comun pentru o cauza dreapta, o sa te sacrifici pentru ceilalti sau pentru niste valori inalte.

Citește și:  Interpretare vis in care urci multe trepte

Daca visezi ca bei sange de cal atunci s-a putea sa capeti puteri mari in urmarea carierei tale, o sa reusesti sa iti creezi oportunitati foarte mari de a avansa pe scara ierarhica, reprezinta puterea si agilitatea alergatorului de cursa lunga.

De asemenea, visul reflecta un imbold erotic in viata sau relatia ta actuala, vei depasi neintelegerile din cuplu si neajunsurile provocate de alti rivali sau alte rivale.

Visul in care bei sange de taur semnifica rivalitate puternica, putere si neclintire din pozitia in care te afli sau pe care o ocupi cu indarjire, o veche dusmanie revine in actualitate, stai ferm(a) in ideile tale si nu ai de gand sa renunti la nimic, nu dai niciun pas inapoi de la deciziile pe care le iei, incredere nestramutata, iti vei invinge in curand inamicii care te-au inconjurat, putere foarte mare, influenta foarte puternica, indaratnicie dusa la extrem.

Daca visezi ca bei sange de om atunci s-ar putea sa iti schimbi radical un punct de vedere referitor la cineva sau la ceva, urmeaza o judecata aspra, schimbare dramatica de situatii, tratamente injuste, spalarea pacatelor.

Visul in care bei sange de la o persoana cunoscuta poate sa ilustreze faptul ca acea persoana ori o sa aiba o mare influenta asupra ta si asupra deciziilor tale ori faptul ca o sa reusesti sa o domini intr-un mod absolut in viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.