Interpretare vis in care apare o hartie

0
4254
Interpretare vis in care apare o hartie

Interpretarea viselor in care apare o hartie. Atunci cand visezi o hartie igienica inseamna ca te afli intr-o situatie confuza, jenanta, esti umilit si risti sa te compromiti in ceva josnic ori risti sa iti strici reputatia insa toate acestea pot fi de un real ajutor pentru a rezolva niste probleme grave, urgente sau pur si simplu ca sa te eliberezi de stres si sa evoluezi in viitor.

Atunci cand visezi o hartie alba inseamna ca vei reusi sa muncesti foarte mult insa pentru asta vei avea succes si reusite, realizari mari, iar daca visezi o hartie colorata inseamna ca toate eforturile tale nu vor mai avea rezultate.

O hartie uzata si foarte veche inseamna ca in realitate ai sanse destul de bune ca sa iti realizezi planurile. Hartia din vis mai poate reprezenta si griji, multe neplaceri, iar daca este alba inseamna in cele din urma nevinovatia ta va iesi la iveala, avand in vedere ca hartia alba inseamna si judecata.

Daca visezi bucatele de hartie inseamna ca toate aparentele te inseala foarte mult. O hartie colorata poate insemna si vesti bune iar daca este curata inseamna ca e posibil sa ai o pierdere bani, insa una minora. Atunci cand visezi o hartie de caiet inseamna ca dai dovada de sinceritate si de multa incredere iar o hartie de toaleta inseamna si noroc.

hartie

Daca visezi si o hartie impaturita inseamna ca vei avea o mica dezamagire iar daca visezi ca imputaresti tu o hartie inseamna ca iti vei realiza dorintele. Daca visezi multa hartie inseamna ca iti vei pierde increderea in cineva iar hartia murdara din vis inseamna ca vei avea o mare pierdere de bani. In momentul in care visezi o hartie neagra inseamna vei primi vesti triste iar daca visezi ca scrii pe o hartie inseamna ca ti se ofera o serie de afaceri rentabile.

Citește și:  Interpretare vis in care apare zabala

Daca visezi o papusa de hartie inseamna ca vei avea parte de multa invidie in dragoste si daca visezi ca rupi o hartie inseamna ca vei avea parte de o mahnire fara fundamente. Daca visezi ca rupi o hartie in suvite inseamna ca vei intampina suparari la drum in cazul in care faci o calatorie iar o hartie rupta de tot inseamna ca iti vei pierde drepturile din cauza maniei. In cazul in care visezi ca scrii pe o hartie inseamna ca vei avea certuri, persecutii de amploare si daca visezi o hartie scrisa inseamna acelasi lucru.

O stiva de hartie inseamna ca o persoana incearca sa se razbune pe tine iar daca visezi ca tai o hartie inseamna ca trebuie sa te ingrijesti mai tare de viitor si atunci cand visezi ca tiparesti o hartie inseamna ca vei avea nevoie de mai multa incredere si de onoare. Daca visezi multa hartie inseamna ca iti vei pierde increderea in cineva iar daca visezi ca detii o hartie de orice tip inseamna ca vei fi inselat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.