Interpretare vis in care apare o cicatrice

0
2832
Interpretare vis in care apare o cicatrice

Interpretarea viselor in care apare o cicatrice. Atunci cand visezi o cicatrice inseamna ca vei avea parte de profituri financiare foarte mari, e posibil sa ti se mareasca salariul la locul de munca sau primesti un bonus pentru ca te-ai descurcat sa termini un proiect la timp, acesta fiind un semn bun.

In schimb in cazul in care in vis iti apare o persoana cu cicatrici inseamna ca vei avea parte de probleme la locul de munca si trebuie sa fii mai atent mai ales cu seful tau, deoarece e posibil ca acesta sa iti stea pe cap si sa te streseze deoarece nu iti dai suficient interesul pentru munca pe care trebuie sa o depui.

Daca visezi corpul unei persoane si acesta este plin de cicatrici inseamna ca vei avea parte de vicii morale, de suferinta, nu vei duce o viata prea usoara iar daca in vis iti apare tie corpul plin de cicatrici inseamna ca trebuie sa iti eliberezi constiinta de lucruri total neplacute, incearca sa fii mai sincer cu cei din jurul tau.

Atunci cand visezi o cicatrice mai inseamna si ca ai multe amintiri care nu iti dau pace, din cauza unor conflicte din trecut, ceea ce iti provoaca sentimente negative, nu iti dau pace. Acest vis mai arata si faptul ca trecutul inca iti face rau, nu ai lasat totul in urma, esti nesigur pe prezent, cat si pe viitor. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca o cicatrice reprezinta in general un semn pozitiv insa daca visezi ca te uiti lla un om plin de cicatrici inseamna ca vei avea parte de multa durere.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o jignire

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „pata” sau „handicap” .

Atunci cand visezi ca tu ai o cicatrice pe fata inseamna ca trebuie sa iti ceri iertare pentru un lucru urat infaptuit in trecutul apropiat iar daca visezi ca ai cicatrici usoare inseamna si ca ai patimit mult in trecut iar urmele inca mai sunt vizibile si in prezent.

Esti traumatizat de ceva iar acum iti este frica sa nu suferi iar. Cicatricile mai pot fi si echivalentul unor lectii pe care trebuie sa le inveti in viata, din care trebuie sa iei ce e bun, sa nu uiti ca atunci cand pierzi trebuie sa ai grija sa nu ignori lectia, sa nu repeti aceleasi erori.

Cicatricile mai pot fi si simbolul unor amintiri grave, ale unor handicapuri ori chiar frustrari din copilarie care inca nu ti-au trecut, te-au facut sa ajungi un om complexat, chiar daca nu ai motiv.

In aceeasi ordine de idei, daca visezi o cicatrice mai inseamna si ca vrei foarte mult sa ti se recunoasca statutul profesional, e posibil sa te centrezi prea mult in centrul tuturor, vrei ca lumea sa te priveasca ca si o victima, vrei sa pari tu martirul chiar daca nu ai de ce, iti place sa primesti compasiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.