Interpretare vis in care apare un caiet

0
5224
Interpretare vis in care apare un caiet

Interpretarea viselor in care apare un caiet. Atunci cand visezi un caiet de scoala ori de notite inseamna ca trebuie sa iei aminte la lucrurile cu adevarat importante, sa pui punctul pe I si sa fii mai decis in ceea ce faci, deoarece altfel nu vei ajunge la nici un consens cu cei din jur. In acelasi timp caietul mai reprezinta si o indeletnicire placuta, utila pentru tine, o datorie pe care o faci cu gust, cu emotie si cu mult har iar daca in vis tii in mana un caiet inseamna ca vei avea un secret, o taina ori deja ai ceva ce ascunzi fata de restul oamenilor.

Cand visezi ca achizitionezi un caiet inseamna ca vei fi rasplatit pentru loialitatea de care dai dovada, iar daca acel caiet este de dictando inseamna ca iti faci griji pentru o persoana mai batrana care e posibil sa fie bolnava. In cazul in care caietul din vis este unul de matematica inseamna ca esti o persoana incapatanata si foarte dura, ca vei avea nevoie de temperare, trebuie sa incerci sa fii mai moale cu cei din jur.

In cazul in care visezi ca ai un caiet in mana inseamna ca vei reusi sa iti ascunzi foarte bine gandurile de restul oamenilor, iar daca visezi ca iti iei un caiet de la magazin inseamna ca cei din jur te vor aprecia foarte mult si te vor rasplati. In cazul in care visezi ca ai un caiet nou nout inseamna ca esti o persoana foarte deschisa, nu te lasi amagit de cei din jur, iti exprimi in mod clar convingerile si pareile iar atunci cand visezi ca ai un caiet rupt inseamna ca vei avea parte de multe certuri cu persoana pe care o iubest.

Citește și:  Interpretare vis in care apare fasole

caiet de matematica

Cand visezi ca tu rupi un caiet in vis inseamna ca vei avea nevoie de sustinerea celor din jur deoarece unele persoane te invinovatesc fara motiv ia un caiet foarte vechi inseamna ca nu esti o fire foarte prietenoasa.

Cand visezi doar hartie de caiet inseamna ca esti o fire sincera si ai incredere in viata in general, nu te lasi dezamagit de oameni, nici macar de greutatile vietii, esti o persoana optimista.

Cand visezi un caiet nou inseamna ca esti sigur pe propriile puteri si iti vezi de planurile tale fara sa te lasi influentat iar daca acesta este rupt inseamna ca te vei certa cu persoana iubita. Cand visezi ca rupi un caiet inseamna ca vei fi criticat fara nici un motiv iar daca visezi ca scrii in caiet inseamna ca te vei certa cu persoana iubita. Caietele vechi din vis simbolizeaza firea ta antisociala pe care trebuie sa o modifici ca sa iti fie bine in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.