Interpretare vis in care apar pasari care zboara libere pe inaltul cerului

0
8547
Interpretare vis in care apar pasari care zboara libere pe inaltul cerului

Interpretarea viselor in care apar pasari care zboara libere pe inaltul cerului reflecta in general aspiratiile si dorintele tale ce au mari sanse sa se implineasca.

Daca visezi pasari zburand in inaltul cerului atunci in viata reala ai mari sperante sa iti duci pana la implinire niste planuri, visul simbolizeaza cutezanta si libertatea de a actiona si gandi.

Visul semnifica si ruperea unor bariere sentimentale sau spirituale, releva faptul ca o sa reusesti sa te desprinzi in curand de conditia actuala.

Mai ales pentru persoanele singure visul anunta gasirea unui partener sau partenere de incredere, are conotatii pozitive in ceea ce priveste planul sentimental al vietii.

Daca visezi pasari care zboara libere in inaltul cerului inseamna ca in realitate simti o nevoie stringenta de a scapa de niste lucruri apasatoare, ceva te preseaza si iti tulbura intreg echilibrul sufletesc, ai langa tine probabil pe cineva care nu iti prieste deloc.

pasari pe cer

Visul se refera in acest caz la nevoia de liberate si actiune neingradita, probabil in viata reala ai un loc de munca in care trebuie sa adopti o atitudine foarte stricta si care iti limiteaza extrem de mult vointa libera. Intr-o astfel de situatie nu ar fi de mirare sa incepi sa iti cauti un job mult mai pe placul tau si in care sa ai o contributie funamentala, sa nu mai depinzi in totalitate de atmosfera inchistata ca si pana acum.

Daca visezi ca te uiti inspre cer si vezi multe pasari de prada zburand atunci simbolizeaza o schimbare mai ampla sociala, pasarile de prada fac referire la comandanti sau oameni cu mare autoritate, s-ar putea sa urmeze o schimbare se sistem sau o transformare sociala de durata mai lunga si cu implicatii mai mari.

Citește și:  Interpretare vis despre singurătate

Daca visezi pasari zburand in inaltul cerului si le auzi ciripind semnifica pasiuni mari si pace sufleteasca, daca in realitate nu ai asa ceva si te zbati mai mult in stres si griji atunci se poate ca in viitorul apropiat sa reusesti sa iti creezi o astfel de situatie insa doar dupa trecerea de mai multe obstacole ce iti stau momentan in cale.

Visul are conotatii diverse si reprezinta in prima instanta un plan la care tinzi sau pe care ti-l doresti cu ardoare in subconstientul tau, nu inseamna neaparat ca il vei si atinge dar cel putin poti sa remarci ca ai nevoie neaparat de asa ceva in viata si situatia ta actuala nu este una dintre cele mai fericite in aceasta privinta.

Daca visezi multe pasari zburand libere in inaltul cerului simbolizeaza in alte imprejurari si idealuri care se afla momentan prea departe de realizare, ilustreaza idei utopice si prea greu de atins, traversezi o perioada plina de confuzii si incerci sa te desprinzi macar cu gandul de viata tumultoasa si apasatoare.

Totodata, visul in care pasarile zboara pe cer libere reprezinta imaginatia bogata pe care o ai, ai un potential imens de a face multe lucruri frumoase si utile insa iti lipseste simtul practic, nu ai cunostintele sau mijloacele de a duce la indeplinire anumite idei originale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.