Interpretare vis in care afli ca mai ai frati sau surori

0
1382
Interpretare vis in care afli ca mai ai frati sau surori

Interpretarea viselor in care afli ca mai ai frati sau surori reflecta situatii posibile in care vor iesi la suprafata rivalitati sau sentimente de compasiune, arata felul in care tratezi anumite persoane sau situatii.

Daca visezi ca intalnesti din intamplare pe cineva si afli ca iti este frate atunci s-ar putea ca in realitate sa descoperi lucruri ascunse in personalitatea ta care vor iesi la suprafata doar in anumite momente pe muchie de cutit.

Este posibil sa te intalnesti cu cineva care iti va provoca un sentiment de antipatie din prima clipa insa o sa fie nevoie sa colaborezi cu acea persoana din considerente profesionale sau de conjunctura.

In alte cazuri visul in care afli ca mai ai un frate reflecta stari pozitive, semnifica bucurii si actiuni benefice cu beneficii de bani sau alte bunuri.

Daca in realitate nu ai frati in familie dar totusi visezi ca ai unul semnifica faptul ca s-ar putea sa primesti niste vesti de la cineva apropiat, de la un prieten de exemplu, prin care sa afli de un castig de cauza intr-o afacere sau intr-o alta imprejurare.

Daca visezi ca mai ai o sora s-ar putea intampla sa te aprecieze cine nu te astepti, o sa auzi laude la adresa ta, munca ta este apreciata de persoane pe care nici nu le cunosti inca.

surori

Daca visezi o sora pe care nu o ai in realitate este posibil sa capeti mai multa incredere in tine in actiunile viitoare, o sa ai sprijin din partea familiei si a prietenilor.

In general a visa ca iti cunosti o sora de care nu stiai simbolizeaza noi puteri de a intelege fapte si situatii foarte complexe, se poate ca in curand sa ai niste idei originale prin care sa iti exprimi un talent necunoscut ori o aptitudine de care nu stiai.

Citește și:  Interpretare vis in care esti dezbracat in autobus sau tren

Nu este exclus ca sa te apuci de un hobby care are tangente cu arta sau cu filozofia, poti sa iti faci noi cunostinte sau prieteni cu care vei avea subiecte comune sau activitati asemanatoare.

In situatia in care visezi ca iti gasesti o sora de care nu stiai reprezinta in realitate descoperirea unei personalitati de care nu erai constient(a) inainte. Este posibil sa iti iasa la suprafata anumite fatete care doar in anumite cazuri se activeaza, de exemplu atunci cand o sa ai o stare accentuata de tristete sau depresie se poate intampla sa faci un lucru neobisnuit pentru tine.

S-ar putea ca in realitate sa ai un punct sau mai multe puncte vulnerabile pe care sa nu le cunosti suficient si altii sa le observe din prima clipa. In acest caz visul este un semnal ca anumite persoane pot sa te raneasca destul de usor atunci cand esti neglijent(a) si nu ti cont de parerea sau vointa altora.

Privit din alt unghi visul poate semnifica accesul la un nivel mai inalt de constiinta, se poate ca in scurt timp sa iti rezolvi niste neajunsuri tocmai apeland la o gandire mult mai inalta decat o faceai inainte sau o sa apelezi la cineva cu o intuitie mult mai dezvoltata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.