Interpretare vis în care vezi cifra 8

0
1343

În popor, există credința conform căreia oamenii cu intuiție bună au tendința de a vedea în vis cifra 8. Un astfel de vis arată că omul respectiv este înzestrat cu un talent deosebit. Cifra 8 te duce cu gândul la intuiție și la instinctele originare. Chinezii consideră că 8 este un număr care aduce fericire. În concepția lor, acest număr simbolizează reproducerea și noile începuturi.

Cifra 8, în diferite culturi, este asociată cu abundența, ciclicitatea și regenerarea. Atunci când apare în vis, aceasta poate indica o nouă fază sau un nou început în viața ta. Visul poate fi, de asemenea, un semnal că ar trebui să te concentrezi pe echilibru și armonie, având în vedere forma continuă și simetrică a cifrei 8, care amintește de lemniscaț – simbolul infinitului.

Este, de asemenea, demn de remarcat că numărul 8 poate avea conotații spirituale profunde. În numerologie, de exemplu, 8 este numărul destinului și al bogăției. Dacă te gândești la evenimente recente sau planuri de viitor, acest vis ar putea sugera o direcție propice sau un moment de reflecție asupra drumului pe care ai ales să îl parcurgi.

cifra 8

La oamenii de etnie romă, se spune că acest număr 8 este un simbol sacru, care prezice începutul unei perioade de schimbare, dar mai ales de creștere pe plan spiritual.

Pitagora considera opt un număr al dreptății divine. Ca simbol al infinitului, opt înseamnă dualitatea, două lumi în același timp – lumea spirituală și cea materială. Opt simbolizează legea, acordul, dragostea, sfatul, căderea și renașterea.

Alte interpretări ale numărului 8 din vis:

 • Un astfel de vis arată că în termen de 8 zile vei câștiga afecțiunea unei persoane interesante; asta va fi o legătură de afecțiune autentică, reciprocă și care va aduce liniște, armonie și echilibru în viața ta, pentru o perioadă îndelungată de timp. În general, cifra 8 în vis are semnificație pozitivă și simbolizează succesul în multe domenii ale vieții. Uneori succesul se obține desigur cu efort, cunoștințe, costuri financiare mari.
 • Visul în care vezi cifra 8 arată că este timpul să faci o schimbare, să acționezi și să arăți că ești hotărât. Momentul este ideal pentru a-ți atinge obiectivele, iar ambiția, perseverența și autoderminarea te vor ajuta să ai reușite pe termen lung.
 • Dacă în vis desenezi cifra 8, înseamnă că ai o creativitate dezvoltată și vei avea idei promițătoare.
 • Dacă auzi în vis ceva despre numărul 8, există posibilitatea ca în realitate să iei o decizie importantă.
 • Dacă în vis este vorba despre cifra 8, vei avea schimbări pozitive în afaceri.
 • Cifra 8 în vis poate fi semn de dispute în familie și cu prieteni dragi. Această cifră arată consecințele negative ale unor argumente nepotrivite.
 • Dacă în vis vezi multe numere 8 mai mici, înseamnă că te simți jignit și ești supărat.
 • Visul în care vezi un obiect în formă de 8, arată că ai obiceiul de a insista asupra unui scandal, care te va afecta.
 • Dacă un om dezordonat vede cifra 8 în vis, asta arată că el se va schimba și va primi sprijin pentru a-și rezolva problemele.
 • Cifra 8 în vis înseamnă și vindecare, ceva nou sau dorința de schimbare. De asemenea, 8 prezice capacitatea cuiva de a găsi armonie în haos, de a înțelege problemele și de a le rezolva. Opt înseamnă și căutarea eternă a adevărului.
 • Dacă numărul opt din vis este clar, este semn de împlinire a tuturor angajamentelor și planurilor. Dacă numărul opt pare ascuns sau estompat, atunci acest vis înseamnă secrete, că anumite lucruri vor rămâne nedescoperite.
Citește și:  Interpretare vis în care vezi o sârmă

Numărul 8 poate fi văzut și în acea poziție orizontală, în care poate fi înțeles ca simbol al infinitului. Dacă vezi acest simbol în vis, înseamnă că vei avea parte de provocări neașteptate în viața ta. De asemenea, acest simbol pe care îl vezi în fața ta în vis, are rolul de a te avertiza să fii pregătit pentru schimbări pozitive în carieră, mai ales dacă vei pune în aplicare planurile conturate anterior.

Cu cât acest simbol este mai frumos, cu atât și  reușitele sunt mai mari, chiar și în ceea ce privește familia. Relațiile cu rudele și cu cei din familie se vor dezvolta bine, în mod armonios.

Acest semn simbolizează stabilitate și faptul că în realitate va apărea oportunitatea de a scăpa de stereotipuri, de a avea șansa de a începe o afacere nouă, de a avea capacitatea de a ține totul sub control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.