Interpretare vis in care apare o mireasa

0
848
Interpretare vis in care apare o mireasa

Interpretarea viselor in care apare o mireasa. Mireasa reprezinta in realitate, mai ales culoare cu care este ea imbracata si anume albul, inocenta, puritate, dar si castitate, iar albul este simbolul sentimentelor reci.

Atunci cand un barbat viseaza ca face dragoste cu mireasa lui, inseamna ca in realitate va avea o aventura reusind sa incalce un tabu. Atunci cand visezi ca faci amor cu o persoana straina care este imbracata in haine de mireasa inseamna ca in realitate e posibil sa ai parte de dificultati, deoarece ai o fire mult prea indrazneata iar cei din jurul tau nu vor aprecia acest aspect.

Daca o femeie viseaza o mireasa sau se vede mireasa in vis, inseamna ca poate sa aiba parte de fericire, de iubire, de dragoste, insa toate acestea ii lipsesc in prezent, motiv pentru care le si viseaza.

Visul se poate implini numai in cazul in care femeia se viseaza dusa la altar. Se mai spune ca daca te visezi scotand mireasa din casa vei avea parte de aspecte negative in viata, simbolul fiind tradus ca si moarte.

Citește și:  Interpretare vis in care apare mama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.