Interpretare vis in care apare un analfabet

0
162
Interpretare vis in care apare un analfabet

Interpretarea viselor in care apare un analfabet. Atunci cand visezi un analfabet, deci o persoana care nu prea poate sa vorbeasca inseamna ca ai dificultati de exprimare, nu reusesti sa comunici prea bine cu cei din jur, ori pur si simplu nu vrei sa comunici.

In acelasi timp analfabetul din vis mai poate exprima si o stare, o emotie, un sentiment sau o parte a caracterului tau pe care nu vrei sa il/o dezvalui, vrei sa il/o tii inchisa in tine, nu vrei sa o scoti la suprafata.

In cazul in care visezi ca te plimbi printre foarte multi analfabeti inseamna ca cei din jur iti ascund foarte multe lucruri, nu vor sa te faca sa suferi, fiind de parere ca daca afli adevarul atunci vei fi devastat.

Adesea, analfabetul din vis, persoana care nu poate lega cuvintele bine, mai poate fi perceputa si ca o persoana straina fata de noi, ceea ce sugereaza faptul ca e posibil sa mergem in curand intr-o calatorie inafara tarii, sa interactionam cu strainii, cu oamenii care au un dialect diferit fata de al nostru.

Citește și:  Interpretare vis in care apare mama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.