Interpretare vis in care apare un ecou

0
13
Un ecou Sursa: sustainabilityquest.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un ecou. Atunci cand visati un ecou inseamna ca in realitate vi se vor implini sperantele, mai ales cele de dragoste, insa ecoul din vis mai poate simboliza si rasunetul propriei voci, ori chiar a unei voci ce apartine altei persoane, reliefand faptul ca cineva doreste sa va spuna ceva, sa isi insuseasca opinia dumneavoastra ori sa isi impuna propria opinie, sau chiar dumneavoastra sunteti cel al carui subconstient incearca sa va comunice ceva. Se mai spune ca atunci cand in vis iti auzi ecoul propriei voci totul se mai poate rezuma si la faptul ca veti avea mari necazuri cu obiectul afectiunilor voastre.

Un ecou Sursa: sustainabilityquest.blogspot.com
Un ecou
Sursa: sustainabilityquest.blogspot.com

Ecoul din vis mai reprezinta si faptul ca ai nevoie sa repeti unele lucruri pentru a te asigura de performanta lor, simti nevoia sa prinzi informatii de la alte persoane, mai invatate, mai culte, mai trecute prin vata, sa furi din experienta lor. Se mai spune ca ecoul din vis reprezinta faptul ca esti bolnav, nefiind ceva simplu, este vorba de ceva cronic. Insa daca iti auzi propria voce in ecou, inseamna ca vei avea parte de dificultati in dragoste, poate ca persoana draga tie te va dezamagi si nu te va mai lua in seama. De regula ecoul din vis aduce multa agitatie in viata reala, este vorba in general de o probleme de sanatate ce te poate afecta atat la locul de munca cat si in relatiile cu persoane din jurul tau.

Pe de alta parte ecoul din vis poate sa fie propriul eu, constiinta ta care vrea sa iti comunice ceva, te indeaman sa faci ceva, semai poate vorbi si de mesajele pe care altii le ofera, insa nnumai tu ai puterea de a l intelege, de a le percepe in totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here