Interpretare vis in care apare matreata

0
20152
Interpretare vis in care apare matreata

Interpretarea viselor in care apare matreata. Atunci cand visezi matreata inseamna ca dai dovada in viata de multa nechibzuinta si ar fi cazul sa te mai temperezi iar daca visezi ca ai matreata multa in cap inseamna ca vei da dovada de egoism cat si de egocentrism, in unele situatii, ceea ce nu este prea bine, vei da dovada de orgoliu peste masura, total dezinteres fata de cei din jur, esti rece, detasat, frivol, nimic nu iti place si nu iti ocnvine, nu vrei sa te implici.

Se mai spune ca atunci cand visezi ca ai matreata in par inseamna ca ai o serie de erori in cariera care inca nu au fost vazute de cei din jur si nici de superiori, insa in momentul in care vor fi descoperite vei avea grave probleme, iti va fi ruinata reputatia.

Daca visezi matreata cazuta pe haina inseamna ca dintr-o mica eroare risti sa te faci de ras, sa devii ridicol. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca matreata din vis reprezinta lucruri pozitive in geeral iar daca este pe capul tau inseamna chiar ca vei avea unele impliniri, bucurii, chiar daca mici, vei fi insa multumit de tine si de realizaril tale.

Citește și:  Interpretare vis in care apare rau

Pe de alta parte matreata din vis te mai avertizeaza si asupra faptului ca nu stii sa iti utilizezi capacitatile asa cum trebuie, faci abuz de tine sau dimpotriva nu te folosesti deloc, insa totul duce la o decadere psihica, o tensiune continua care se afla la nivelul psihicului tau, pe care sa izbucneasca in orice clipa.

Trebuie sa incerci sa abordez intr-un alt fel viata, sa iti gandesti greutatile si planurile intr-o alta maniera si sa ai mai multa grija de ceea ce faci, avand in vedere ca se poate hiar sa iti pierzi respectul fata de tine sau sa ii faci pe cei din jur sa nu te mai respecte, totul depin de numai de tine.

Se mai spune ca matreata din vis, insa numai daca apare pe hainele unei alte persoane, reprezinta si faptul ca nu ai deloc grija de tine si e posibil sa intri in conflicte mari cu cei din jur, trebuie sa inveti sa te mai temperezi, sa devii mai diplomat si mai respectuos si astfel vei capata si tu ceea ce trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.