Interpretare vis in care apare o cununa

0
856
Interpretare vis in care apare o cununa

Interpretarea viselor in care apare o cununa. Daca visati ca primiti o cununa inseamna ca veti avea parte de o mare victorie, veti reusi ceva important in viata, care va bucura enorm, iar daca visati ca pierdeti o cununa inseamna ca niste oameni apropiati si dragi va vor parasi, fie pentru ca pleaca departe, fie pentru ca vor muri.

Cand visati ca purtati cununa pe cap inseamna ca veti fi avansat iar o cununa de vita de vie inseamna ca aveti sau cineva are ganduri negative care va privesc, pe cand o cununa de dafin reprezinta promovare la locul de munca, avansare in viata sociala.

O cununa de aur sau de flori inseamna ca va veti casatori in curand sau ca va trebui sa participati la nunta cuiva. Se spune ca daca visezi o cununa cu flori e posibil si ca o ruda indepartata sa va lase o mostenire sau sa va ofere o suma de bani importanta.

cununa

Insa cununa din vis poate sa fie chiar si echivalentul unei mari sarbatori umane, ceea ce duce cu gandul numai la o stare de bine, de bucurie sufleteasca. O cununa mai poate insemna si faptul ca vei reusi sa inchizi gurile rele, deci iti vei invinge toti dusmanii prin onoarea de care dai dovada.

Citește și:  Interpretare vis in care apar tacamuri

Cununa din vis are insa si trei parti simbolistice: poate sa fie echivalentul inteligentei omului, a valorii sale, poate sa arate si partea transcedentala a umanitatii, care se implica in tot ceea ce inseamna spirit in lume, poate fi chiar si o cupola, vazuta asemeni unei coroane, ceea ce duce cu gandul la o suveranitate puternica, mai ales daca este vorba de crestinism, poate sa fie vorba despre o zeitate sau despre initiere, in general botezul omului.

Daca visezi insa ca pierzi o cununa inseamna ca te vei intoarce la aplicarea unei metode de rezolvare a problemelor care in trecut nu a functionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.