Interpretare vis in care afli ca esti gravida

0
5180
Interpretare vis in care afli ca esti gravida

Interpretarea viselor in care afli ca esti gravida se refera la unele aspecte ale vietii tale care sunt in crestere, se dezvolta, sau o sa afli pe neasteptate de lucruri pe care le considerai amanunte nesimnificative insa au luat amploare.

Daca visezi ca afli ca esti insarcinata atunci s-ar putea ca si in realitate sa ai o sarcina de care nu stiai si o sa afli in urma unui test, in cazul in care nu se pune problema de asa ceva atunci o sa afli probabil de lucruri care s-au dezvoltat din cauza neluarii lor in seama, s-ar puutea sa fie lucruri pozitive sau negative, cert este ca tu esti cauza de la care au pornit, tu esti factorul cauzator, o sa ai o surpriza neasteptata, s-ar putea sa nu te mai intelegi cu sotul sau cu partenerul de viata, relatia nu o sa mai mearga asa cum te asteptai.

In alte interpretari asemenea vis este prevestitor de noroc si fertilitate, maturitate si sanatate.

Uneori visul in care afli ca esti gravida poate sa insemne faptul ca porti pe cineva in spate fara sa iti dai seama, duci o povara despre care abia in curand o sa afli, ai o mare greutate cu care trebuie sa te descurci asa cum poti.

Conteaza si ce sentiment te incearca in momentul in care afli de sarcina, daca este un sentiment de usurare si bucurie atunci este de bine, o sa afli ca planurile tale merg spre bine, o sa ai un castig, lucrurile se vor aseza in cazul in care a fost putina dezordine in viata ta, vei avea spor, ideile tale vor gasi pamant fertil si vor da roade bune la vremea lor, vin vesti bune.

Citește și:  Interpretare vis în care aluneci sau cazi

femeie gravida

Daca in vis a un sentiment de frica sau demoralizare atunci este posibil ca unele proiecte de-ale tale sa intre intr-o faza mai putin placuta.
Visul in care afli ca esti insarcinata poate sa semnifice o noua prietenie, o noua iubire, un nou personaj va intra in viata ta, iti vei gasi in curand un iubit.

A visa asa ceva simbolizeaza nasterea unui nou sentiment, o sa constati cu surprindere ca simti ceva profund pentru un barbat, o noua idee stralucita iti va strafulgera mintea si s-ar putea sa dea rezultate notabile in cazul in care o vei si pune in practica, o noua viziune iti va reimprospata viata.

Daca visezi ca afli ca esti gravida ar putea sa semnifice, daca in realitate chiar esti gravida, ca o sa te vindeci de o boala, o sa ai o nastere usoara si o sa te recuperezi foarte rapid dupa nastere, visul are conotatii foarte bune in acest caz.

Visul mai are explicatii cum ar fi profitul sigur dintr-o afacere proprie, beneficii asigurate din indeletniciri simple, deceptie si deziluzie pentru fete tinere, o oferta foarte buna din partea cuiva, o sa afli in curand ca propunerile pe care ti le-a facut cineva sunt inedite si merita neaparat sa le accepti chiar daca la inceput ai avut mari retineri fata de ele, ti se va indeplini o dorinta sau o cerere pentru care ai asteptat mult timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.