Interpretare vis in care apare bolta

0
752
Interpretare vis in care apare bolta

Interpretarea viselor in care apare bolta. Daca visati bolta cerului inseamna ca veti avea parte de o promovare la locul de munca sau poate chiar in viata sociala, va implicati intr-o serie de proiecte marete, care va exalteaza sufletul si va pune intr-o postura mult mai buna fata de cunoscuti.

Atunci cand visezi bolta cerului semnificatia visului se mai poate referi si la faptul ca e posibil sa aveti parte de invatare, intrati in posesia unor informatii bune, care va maresc calitatile, va fac sa avansati pe plan spiritual, va creeaza o stare de bine. Poate ca va inscrieti la un curs, poate ca incepeti sa fiti interesat de un domeniu anume, totul concretizandu-se intr-o armonioasa avansare sufleteasca.

Atunci cand visati ca sunteti prins intr-o pivnita boltita inseamna ca destinul este de partea dumneavoastra si veti avea parte numai de clipe frumoase, fericite alaturi de cei dragi, fara ghinion. Se spune ca atunci cand o femeie foarte in varsta sau vaduva viseaza o pivnita boltita, acesta va fi semnul unei viitoare casatorii pentru cineva tanar din familia sa.

Bolta din vis mai este si echivalentul subconstientului, simbolizand astfel tot ceea ce un om poate sa aiba din punct de vedere intelectual si spiritual, deci tot ceea ce ne alcatuieste pe plan imaterial.

bolta

Astfel ca, in cazul in care avem un vis in care ne apare o bolta, acesta este de fapt un avertisment asupra faptului ca ar trebui sa incercam sa ne exploatam calitatile la maxim si sa nu ne lasam doborati de absolut nimic, deoarece orice om are resurse pe care poate inca nu le stie sau energie nefolosita.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un balon

Tot ceea ce conteaza este sa luam totul incet si sa ne folosim cu pricepere, fara sa ne mai ascundem calitatile si nici defectele, avand incredere in noi si in incercari. Nu se stie niciodata de unde sare iepurele, asa cum spune si o vorba din popor.

Totodata nu trebuie sa uitam ca bolta in general este asociata cu cerul, de ceea ce tine de divin, de sacru, putand fi interpretata ca si legatura cerului cu pamantul, deci linia orizontului, avand in centru eternitatea si dainuirea creatiei dumnezeiesti. Astfel visul se poate concretiza si in schimbarea religiei in viata reala sau in simplul fapt ca vi se va face sau veti face o favoare spirituala.

Bolta mai poate sugera si faptul ca vom trece peste o etapa a vietii, ne vom schimba stilul de viata sau pur si simplu trecem printr-o modificare spirituala, avem de-a face cu o schimbare a sinelui, trecem un prag de formare, ori ne schimbam stilul de viata, ori altceva din noi, cert este ca poate fi privita asemeni unei porti prin care trecem catre o alta apoca a existentei noastre. In aceasta ordine de idei, ne putem raporta la o bolta ca fiind un lucru necesar in viata reala, ce trebuie totusi sa vina de la sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.