Interpretare vis in care apar sani

0
15418
Interpretare vis in care apar sani

Interpretarea viselor in care apar sani. Daca stam sa ne gandim, in mai toate traditiile, sanii reprezinta simbolul specific femeii, iar astfel se spune ca in cazul in care visezi sani cu sfarcuri mari inseamna ca vei avea parte de foarte multe castiguri, de bani, o stare financiara buna in general.

In cazul in care visezi o femeie spanzurata de un san inseamna ca in viata ta reala vei avea de-a face cu o femeie plina de pacate, care nu te merita nici ca iubit, nici ca prietena (in cazul femeilor).

Totodata daca cineva viseaza sani foarte mari si armoniosi inseamna ca in viata reala va avea parte de multa desfatare, de placeri, de iubire si pasiune.

Chiar daca pe de alta parte, in traditia romaneasca, se spune ca atunci cand visezi sani e posibil sa ai parte de o mare rusine, de regula sanii din vis reprezinta desfatare, dar daca stam sa facem o paralela ori o simpla incursiune, ne vom da seama ca de la desfatare excesiva, se poate ajunge cu siguranta la rusine, astfel incat traditia romaneasca a talmacirii viselor se poate traduce ca si o prelungire pe baza principiului cauza si efect.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o gravida

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.