Interpretare vis in care apare un ecuator

0
435
Interpretare vis in care apare un ecuator

Interpretarea viselor in care apare un ecuator. Atunci cand visezi un ecuator inseamna ca de fapt te cauti pe tine, doresti sa te explorezi mai bine, sa te cunosti din toate punctele de vedere, tocmai pentru a te putea intregi sufleteste.

In cazul in care ai visat ca traversezi ecuatorul inseamna ca vei intampina greutati in rezolvarea unor probleme ce implica partea financiara sau in care pot fi introduse si relatiile de rudenie ori relatiile amicale cu ce din jur.

Astfel ca ecuatorul din vis reprezinta de cele mai multe ori o calatorie catre spirit, catre esenta, lumea spirituala si toate zonele ei mistice. Nu trebuie sa ignoram nici faptul ca aceasta este una destul de grea, motiv pentru care cei care viseaza ecuatorul au o personalitate foarte puternica, sunt oameni perseverenti.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ecuatorul inseamna ca in realitate vrei sa iti gasesti locul in viata, in lume mai exact, vrei sa faci parte dintr-o grupare sociala, sa te implici in multe activitati care sa conteze, sa faca o diferenta.

ecuator

Avand in vedere ca ecuatorul este un cerc imaginar realizat pe suprafata Pamantului, prin acest lucru ne mai putem raporta si la ideea de perfectiune, de intregire a eu-ului uman, de puterea de a cauta si de a obtine ceva suprem, o desavarsire totala a propriei individualitati; tot aici mai putem incadra si faptul ca cei care viseaza un ecuator sunt de fapt oameni plini de imaginatie care pot trece dincolo de limitele vizibile ale materiei, naturii.

Citește și:  Interpretare vis in care joci poker si nu poti castiga

Insa lucrurile sunt mult mai complexe decat atat, deoarece ecuatorul din vis poate sa reprezinte si o durere lumeasca care se naste din incapacitatea de atingere a absolutului, insa in acest caz se poate vorbi si de anumite temeri umane, de frustrari nascute din imposibilitatea de a da un sens lumii inconjuratoare.

Tot aici mai putem adauga si faptul ca cei care viseaza adesea ecuatorul pot fi oameni aventurieri, avizi dupa cunoastere, care iubesc necunoscutul si implicit noul, traiesc intr-o continua lupta cu normele conventionale, cu tot ceea ce societatea din jurul lor le impune.

Insa daca ar trebui sa discutam despre ecuator probabil ar trebui sa aprofundam mai bine problema cunoasterii, desi visul nu este unul tocmai des, apare numai in visele unor oameni mai excentici, cu o creativitate deosebit de ridicata, motiv pentru care de ne rezumam la aceste interpretari.

Puteti sa mai consultati si simbolurile pentru cuvintele „linii”, „imaginatie”, „ireal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.