Interpretare vis in care apare o crizantema

0
2912
Interpretare vis in care apare o crizantema

Interpretarea viselor in care apare o crizantema. Atunci cand visezi o crizantema inseamna ca vei primi vesti din departare iar daca visezi ca culegi crizanteme inseamna ca veti intalni persoana potrivita, insa crizantemele de culoare alba inseamna o mare pierdere.

Daca visezi mai multe crizanteme la un loc, toate gramada inseamna ca vei avea ambitii stupide in ceea ce priveste iubirea, chiar stupide.

Atunci cand visezi o crizantema se mai spune si ca vei avea parte de mari suferinte sufletesti. Aceasta floare mai simbolizeaza insa si faptul ca esti melancolic cu privire la tineretea trecuta, vrei sa profiti de toate momentele vietii, ai multe regrete, insa sufletul este gingas, duios, traiesti in prezent si apreciezi clipa.

crizantema

Atunci cand visezi ca porti o crizantema sau o culegi inseamna ca iti vei gasi partenerul ideal in viata si vei fi fericit alaturi de el, nu veti duce lipsa de nimic deoarece va avea si o functie la locul de munca foarte buna sau chiar in cadrul societatii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un codru

E posibil ca atunci cand visezi o crizantema sa primesti vesti de la o distanta foarte mare, sa afli noutati care te bucura, iar atunci cand visezi ca ai multe crizanteme inseamna ca vei avea parte de bogatii, de prosperitate, de multe satisfactii.

Aceasta floare mai indica si faptul ca ar trebui sa incerci sa fii mai discret, sa nu duci vorba din casa despre o anume situatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.