Interpretare vis in care apare o corabie

0
4341
Interpretare vis in care apare o corabie

Interpretarea viselor in care apare o corabie. Atunci cand visezi o corabie inseamna multa veselie dar daca visezi o corabie care este abandonata, ancorata in port inseamna ca esti o fire prea copilaroasa.

Cand visezi ca ai o corabie inseamna ca vei primi vesti lipsite de importanta pentru tine iar daca visezi o cabina pe o corabie inseamna ca te afli intr-o situatie distorsionata. O corabie care traverseaza marea in vis reprezinta personalitatea ta introvertita si dificila iar daca construiesti o corabie in vis inseamna ca ai parte de o dragoste schimbatoare.

O corabie de pasageri reprezinta certuri cu familia iar cand visezi o corabie care descarca inseamna ca niste prieteni din departare iti vor face o vizita. Corabia de razboi inseamna ca ai parte de piedici in viata iar corabia fara carmaci inseamna greutati, esecuri, certuri, incaierare, posibil si bataie.

corabie

Daca visezi ca te afli la bordul unei corabii inseamna ca poti avea parte de castig la jocurile de noroc iar atunci cand in vis iti apare o corabie gata de plecare inseamna ca trebuie sa fii mai statornic in planuri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un vas

O corabie incarcata inseamna afaceri prolifice, daca visezi ca intri intr-o corabie inseamna ca vei reusi sa iesi cu bine dintr-o situatie, o corabie care pluteste pe apa reprezinta vesti de o mare insemnatate pentru tine iar o corabie pe timp frumos inseamna o viata plina de bogatii.

Corabia pe uscat din vis reprezinta o munca fara folos iar o corabie ce trece pe sub un pod inseamna ca vei avea parte de un pericol si atunci cand visezi o corabie care se schimba inseamna ca vei primi vesti proaste. Cand visezi o corabie pe apa mai poate insemna si o serie de vesti care nu te vor afecta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.