Interpretare vis in care apare un abur

0
1487
Interpretare vis in care apare un abur

Interpretarea viselor in care apare un abur. Aburul poate fi in vis si un fel de ceata rara, motiv pentru care ar trebui sa consultati si simbolul pentru cuvantul „ceata” sau „fum” ori chiar „apa”.

Daca visati abur inseamna ca aveti parte de neplaceri din cauza unor dispute, a unor lucruri intelese anapoda, reprezintand un semn negativ si totodata inseamna si indepartarea unor vise, nerealizarea unui scop, imposibilitatea de a atinge un tel in viata, la care viitorul nostru se raporteaza foarte mult, de care depindem.

Ne putem gandi si la faptul ca ceata, aburul nu ne mai lasa sa vedem in fata, ne impiedica simtul vazului, deci ne intuneca viitorul, provocand dezgust din cauza unor disensiuni cu cei apropiati. Daca aburul visat este gros si are culoare alba atunci visul va aduce pe toate planurile pace, fericire, liniste, o stare sufleteasca deplina care ne ajuta sa avem un trai comod.

Daca este un abur imprastiat, ratacit si rar, inchis la culoare, care iti da o senzatie de inecaciune, atunci inseamna ca va aparea agitatie si dispute de proportii in viata reala iar daca aburul este foarte compact, are un volum mare atunci inseamna ca va aduce o stare sufleteasca apasatoare. Daca visati un abur care se ridica din natura atunci inseamna ca veti fi calomniat, iar din acest motiv vor porni foarte multe dispute, dusmanii cu cei din cercul de prieteni sau chiar in familie.

Daca aburul din vis este inecacios simbolul acestuia este faptul ca familia dumneavoastra va trece printr-o perioada foarte grea, insa aceasta nu va fi foarte lunga, avand in vedere ca cei uniti pot trece mai departe.

aburi

Aburul clar, daca il visati, inseamna ca veti avea parte de armonie fericire in camin iar daca acesta apare in combinatie cu un lac sau cu o apa care curge inseamna ca un necaz din viata reala va fi reparat, daca aburul urca lin in sus inseamna ca destinul va este favorabil, veti avea parte numai de bine iar pe de alta parte daca vedeti pur si simplu un abur inseamna ca unele planuri nu-si vor vedea finalitatea sau nu vor avea rezultatele pe care le doriti.

Citește și:  Interpretare vis in care joci fotbal la o echipa cunoscuta

Aburul din vis mai simbolizeaza si starile noastre din realitate, de pilda, cand visam un abur fierbinte, care parca ne arde pe piele, inseamna ca ne simtim mult prea obositi, trebuie sa luam o pauza, suntem extenuati, deoarece ne exploatam prea mult puterile la locul de munca ori ne implicam prea mult in familie si ar trebui sa ii mai lasam si pe altii sa ne ajute, nu sa facem doar noi totul.

Aburul fierbinte poate aparea in mod repetat in vis, el incercand sa ne avertizeze ca trebuie sa luam o pauza, deoarece psihicul nostru nu prea mai face fata la toata imensitatea de activitati in care incercam sa ne implicam.

E posibil ca in realitate evenimentele sa ne copleseasca si astfel sa nu mai avem timp de noi, de propria persoana. Un abur care produce senzatia de rece in vis reprezinta in viata reala nevoia noastra de a ne implica trup si suflet in anumite situatii pe care dorim sa le rezolvam cat mai bine.

Astfel ca, asemeni cetii din vis sau a fumului care adesea apare, aburul poate reprezenta o stare de confuzie sufleteasca, o stare de instabilitate, incertitudine, provocata fie de dezechilibrul nostru emotional, fie de cei din jur, iar avertismentul in acest caz este unul singur si anume, trebuie sa incercam sa ne punem ordine in idei si in toate planurile vietii, in familie, la locul de munca, in societate etc.

Deasemenea, cum am precizat si la inceput, aburul din vis mai poate sugera si imposibilitatea de a lua o decizie concreta, totul fiind provocat de incertitudini, de nesiguranta, creand senzatia de stamtorare, pozitionandu-ne ca intre ciocan si nicovala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.