Interpretare vis in care apare o harta

0
1533
Interpretare vis in care apare o harta

Interpretarea viselor in care apare o harta. Atunci cand visezi o harta inseamna ca in realitate iti pierzi orientarea, directia, esti derutat si confuz, simti nevoia de indrumare, ai o incapacitate mare de a intelege situatiile in care te afli in momentul de fata.

In cazul in care visezi un anume punct indicat pe o harta inseamna ca esti de fapt atentionat cu privire la calea pe care urmeaza sa o apuci, mai ales pentru ca ai de ales, ti se ivesc mai multe cai de actiune iar tu esti in cautarea unei noi idei sau unei noi sanse.

In cazul in care visezi ca tu cauti un punct pe harta inseamna ca esti derutat, confuz, ai sentimente de neintegrare in mediul in care traiesti, ai si o dorinta mare de a lua legatura cu cat mai multa lume, de a socializa, insa te vezi in imposibilitatea de a cunoaste prea multe persoane, deoarece esti bantuit de sentimentul ca acolo unde te afli nu este locul tau si trebuie sa mai insisti, sa mai cauti.

Citește și:  Interpretare vis in care apar afise

harta

Atunci cand visezi o harta desfacuta inseamna ca esti receptiv la ceea ce se intampla in jurul tau, la tot ceea ce ar putea intr-o oarecare masura sa te ajute. Daca visezi o harta facuta sul inseamna ca dai dovada de dezinteres, de indiferenta fata de cei care au puterea sa te indrume.

O harta rupta in vis inseamna ca solutiile la o problema foarte confuza sunt exact cele pe care le-ai mai aplicat, cele care te-au ajutat si de alte dati, iar asta inseamna si ca poti cauta indrumare de la persoane care au experiente mult mai vaste fata de tine.

Atunci cand visezi ca te cauti pe harta si nu te gasesti inseamna ca vei avea parte de o perioada foarte confuza, deosebit de debusolanta, iti vei pierde apropa mintile, din cauza unei dureri de proportii, a unei dezamagiri la care nu te asteptai, mai ales ca e din partea unei persoana total neadecvata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.