Interpretare vis in care apare un criminal

0
11528
Interpretare vis in care apare un criminal

Interpretarea viselor in care apare un criminal. Atunci cand visezi un criminal inseamna ca te vei afla in unele situatii imprevizibile, iar daca in vis primesti confesiunea unui criminal inseamna ca vei avea parte de un succes personal insa cu mici intarzieri.

Daca tu esti criminalul din vis inseamna ca vei comite o infractiune iar atunci cand recunosti un criminal inseamna ca vei reusi intr-un domeniu nou de activitate. Cand visezi ca esti prins de un criminal inseamna ca vei primi banii care ti se cuvin iar daca esti atacat de criminali inseamna ca unele persoane te vor presa ca sa le inapoiezi o suma de bani. Cand visezi ca ascunzi un criminal inseamna ca trebuie sa ai grija cu cei care ar putea profita de pe urma ta.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „asasin” si „ucigas”.

Cand visezi un criminal inseamna si ca e posibil sa fii prins intr-o activitate la care nu te asteptai, e posibil sa nu mai poti iesi din ceata, din aceats aimensa imprevizibilitate. Daca visezi ca ti se confeseaza un criminal inseamna ca daca ai rabdare, vei sti si tu ce e norocul chiar daca destul de tarziu.

Cand visezi ca cineva este criminal inseamna ca te vei implica in dispute, te lasi prins de scandaluri. Daca visezi ca tu esti criminal e posibil sa comiti o fapta impotriva legii. Daca visezi ca recunosti un criminal pe strada inseamna ca succesul este de partea ta in orice iar atunci cand visezi ca esti suspect de crima inseamna ca nu prea esti stabil si nici de incredere in relatiile cu persoanele de sex opus, preferi aventurile de scurta durata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un detectiv

criminal

Atunci cand viseiz ca un criminal te prinde inseamna ca vei reusi sa iti recapeti niste bani pe care i-ai dat cu imprumut de multa vreme sau pe care i-ai pierdut intr-un anume fel. Atunci cand visezi ca ascunzi un criminal in casa ta inseamna ca in realitate unii oameni care sunt falsi si ipocriti vor profita de bunatatea ta. Atunci cand viseiz ca un criminal vrea sa te atace inseamna ca ai imprumutat bani de la cineva si acum e momentul sa ii returnezi deoarece esti presat de acele persoane.

Pe de alta parte daca visezi ca privesti in ochi iun criminal inseamna si ca ti se anihileaza o parte a sufletului a comportamentului tau, e posibil sa te pierzi chiar pe tine, sa nu mai ai personalitate si nici caracter, sa te purifici sau sa te regenerezi, insa se poate sa te revolti si sa preiei totul in mainile tale si sa pui punct unei etape din viata ta.

Criminalul reprezinta de regula si o situatie echivoca, imprevizibila, insa da a visezi ca tu incalci legea e posibil sa te simti atacat de regulile sociale si sa vrei in realitate sa produci o mica rascoala, sa te revolti si sa te eliberezi de toate constrangerile, de toate limitele. Criminalul din vis mai poate insemna si faptul ca tu singur incerci sa iti ascunzi sau egi o parte din caracterul tau care nu iti place, ori in care nu ai incredere deplina, deoarece nu te ajuta deloc, mai mult te incurca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.