Interpretare vis in care apare o capela

0
1110
Interpretare vis in care apare o capela

Interpretarea viselor in care apare o capela. Atunci cand visezi ca te rogi intr-o capela inseamna ca ar trebui sa incerci sa repari o serie de probleme, de decizii pe care le-ai luat pripit si pe care acum le regreti, e posibil sa fi gresit fata de cineva sau fata de tine, nu ti-ai respectat principiile, poate ca nu ai luat decizia buna la un moment dat din cauza dubiilor iar acum ti-ai dat seama ce conteaza cu adevarat, motiv pentru care acum vrei sa repari totul. Nu te teme, totul are o rezolvare, mai putin moartea.

In schimb, daca visezi ca esti intr-o capela in care nu te rogi este semn ca trebuie sa incerci sa iti gasesti linistea mentala cat si linistea sufleteasca, e posibil sa treci printr-o perioada mai zbuciumata si din cauza aceasta acum esti in cautarea armoniei, visul reprezentand de fapt nevoile tale pe care subconstientul ti le propulseaza.

Daca te visezi intr-o capela de odihna e semn ca trebuie sa incerci sa iti cunosti propriile talente, trebuie sa te exploatezi mai bine si sa nu te mai lasi condus de altii. E posibil sa ai nevoie de putina incredere in sine, inspirata de la cei din jur, dar daca iti apare o capela in vis inseamna ca ai acele abilitati, doar ca ti-e frica sa le arati si sa le folosesti, tocmai din cauza frustrarilor pe care cei din jur ti le creeaza, trebuie doar sa ignori parerile exterioare tie.

Atunci cand visezi ca esti intr-o capela si te spovedesti inseamna ca te apasa ceva pe suflet si ca simti nevoia sa te confesezi cuiva, simti nevoia sa iti eliberezi sufletul de constrangeri, de tot ceea ce inseamna compromis.

Citește și:  Interpretare vis in care apare cerneala

capela

Pe de alta parte e posibil sa ai si unele taine pe care nu vrei sa le afle altii, dar ai vrea totusi sa le ghiceasca, sa iti citeasca gandurile, fara ca tu sa faci nimic in plus. Iar aici fie le dai indicii ca sa poti comunica cat de cat bine, fie incearca sa devii mai asertiv in comunicarea cu semenii, spune tare si raspicat ce vrei si care sunt nevoile tale.

Se mai spune ca atunci cand visezi o capela inseamna ca astepti in zadar sa se rezolve unele probleme de la sine, ori iei masuri severe sa le rezolvi singur, ori asteapta-te la cele mai urate urmari.

Capela mai poate sugera si faptul ca vrem sa lasam toate activitatile de rutina in urma, incercam sa gaism unele solutii la starile depresive pe care le avem, asteptam raspunsuri care sa vina din interiorul nostru, vrem sa ne stabilizam din punct de vedere psihic si spiritual.

Capela din vis mai reprezinta si faptul ca ne simtim vulnerabili si din acest motiv am avea nevoie de consolare, de sustinere de la cei din jur, de protectie ori dimpotriva, vrem sa ramanem singuri, cu propriile noastre ganduri ca sa ne putem redresa, sa ne punem singuri pe picioare, vindecarea fiind mult mai buna si mai de folos, fata de aceea in cadrul careia ne vom baza pe cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.