Interpretare vis in care fugi de un tsunami peste dealuri

1
4461
Interpretare vis in care fugi de un tsunami peste dealuri

Interpretarea visului in care fugi de un tsunami peste dealuri poate simboliza o posibila explozie emotionala cauzata de unele probleme de familie sau intre prieteni sau colegi. Sau altfel spus s-ar putea ca emotiile tale explozive sa puna probleme serioase intr-o situatie in care te vei afla in curand.

Daca in vis fugi peste dealuri si esti urmarit de un tsunami enorm este posibil ca sperantele tale sa fie in pericol. Linistea si bunastarea s-ar putea sa fie periclitate de felul tau de a fi coleric, sau poate ai stransa multa tensiune emotionala in tine care poate sa explodeze de asa maniera incat sa iti ruineze vreun plan.

Daca te visezi urcand in fuga un deal atunci vei avea scandaluri in familie, posibile certuri iscate de tine din senin si fara un motiv aparent. De vina sunt tensiunile acumulate de tine si pe care nu le mai poti tine mult in frau. In cazul in care visezi ca ai ajuns pe colina si in spate se apropie un tsunami atunci inseamna ca va avea loc un scandal mare in casa ta.

dupa tsunami

Mai poate insemna si faptul ca vei pierde ce ai castigat cu mult efort dintr-o afacere sau o relatie. Daca visezi ca te straduiesti in vis sa urci colina fugind de tsunami este un semn ca cineva are mari asteptari de la tine in realizarea anumitor obiective care te depasesc momentan, nu prea esti capabil sa le indeplinesti si din aceasta cauza s-ar putea sa ai o izbucnire nervoasa care va isca o cearta.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi un card de ciori zburand deasupra ta

Daca in vis te dezechilibrezi si aluneci inapoi la vale, in aceleasi circumstante, insemna ca vei avea puterea de a te ridica in viata reala si vei relua un proiect abandonat. Daca dealul sau dealurile pe care incerci sa fugi de tsunami sunt inverzite si pline de vegetatie si copaci inseamna ca tensiunle pe care le ai sunt din cauza stresului si nervozitatii cauzate de incercarea insistenta de a reusi neaparat in plan financiar.

Daca in vis reusesti sa treci de culme sau te opresti pe culme este un semn mai pozitiv si insemna o reusita obtinuta cu greu, insa care se poate devaloriza in cazul in care nu iti stapanesti nervii. Daca in vis mai apar si alte persoane care, la fel ca si tine, alearga din calea tsunamiului, este un indiciu care sugereaza faptul ca nu esti singur in actiunea de a realiza ceva, sunteti un grup sau chiar esti liderul unui grup urmarind acelasi tel, avand acelasi obiectiv.

Daca tsunamiul va surprinde pe toti este foarte posibil, in cazul in care ai o afacere impreuna cu alte persoane, ca totul sa se duca de rapa din cauza nervozitatii tale. Este posibil atunci ca sa se intample in viata reala un scenariu in care nu mai rezisti presiunii nervoase si cedezi, astfel ca se anuleaza si proiectul pe care il aveti in comun si se destrama si relatiile de colaborare. In astfel de situatii este bine sa iti dramuiesti bine cuvintele si sa nu cedezi nervos.

1 COMENTARIU

  1. Io am visat că mam dus cu mama, mătuşa şi verişoarele mele sa lom creioane speciale magazinul era lîngă mare cand am iesit afara se apropia un val foarte foarte mare cand so apropiat de noi ca stăteam acolo sa ne uitam la mare io si verişoarele mele era sa ne înecăm dar nio luat in brace mama si matusile mele si nu neam mai incet asa am scăpat tot.Apoi eu mam trezit SFARSIT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.