Interpretare vis in care apare o zana

0
2626
Interpretare vis in care apare o zana

Interpretarea viselor in care apare o zana. Zana din vis este simbolul magiei si al puritatii, al farmecului si al protectiei Atunci cand visezi ca te-ai prefacut intr-o zana inseamna ca trebuie sa actionezi in functie de ceilalti, sa asculti de sfaturile lor ca sa nu gresesti.

Zana mai este si simbolul unei stari financiare bune si al norocului in viata si visul poate fi explicat numai in legatura cu restul de simboluri ce apar. Daca visati ca sunteti zana inseamna ca viata va rezerva numai bucurii si veti fi ocolit de necazuri.

Pe de alta parte, daca in vis va apare o zana mai inseamna si ca vreti sa va izolati intr-o lume imaginara, plina de fantezie, unde va simtiti in siguranta si nu vreti sa dati piept cu realitatea, mai ales daca aveti multe probleme, vreti sa fugiti pur si simplu, asteptand ca totul sa se rezolve de la sine.

Zana din vis mai poate simboliza si nevoia de a primi ajutor, deoarece in realitate sunteti o persoana foarte influentabila, copilaroasa si nu sunteti capabil sa luati decizii de unul singur, nu sunteti bazat pe capacitatile pe care le aveti, nu aveti incredere in propria persoana.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o suliță sau o lance

zana

Zana din vis mai poate simboliza si faptul ca sunteti o persoana care crede in superstitii, in magie, va bazati pur si simplu pe destin, fara a lua nici o masura ca sa va traiti viata.

Zana mai poate reprezenta sufletul si persoanele de sex feminin din viata ta, deci trebuie sa retii si restul simblurilor pentru o interpretare mai buna a visului, insa in linii mari totul se poate explica prin faptul ca ai nevoie de sfaturile mamei, ale sotiei, ale bunicii, ele fiind mai experimenate sau avand o intuitie mai buna.

E posibil ca atunci cand visezi o zana, sa ai parte si de multe intamplari fericite care te pot face sa vezi cu alti ochi viata. Pe de alta parte daca visezi o zana rea inseamna ca trebuie sa elimini un gand negativ, sa te schimbi intr-o privinta deoarece nu actionezi cum trebuie iar o zana trista in vis poate sa simbolizeze un viitor cu multe lipsuri, fie financiare, fie sentimentale.

O alta interpretare a viselor in care apar zane mai poate fi si aceea in cadrul careia ne unim cu natura, simtim nevoia de eliberare a partilor lumesti, pentru a ne contopi cu universul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.