Interpretare vis în care vezi zambile

0
17

Zambila în vis simbolizează boală în familie și necazuri din partea prietenilor. Floarea aceasta este un semn de ceartă și scandal cu cei apropiați și poate fi și un semn de despărțire. Nu este bine să visezi zambile pentru că în majoritatea cazurilor, aceste flori în vis nu au o semnificație pozitivă, deși ele sunt foarte frumoase și parfumate.

Dacă în vis vezi zambile în magazin și te bucuri de mirosul lor este semn de adulter. Plantarea zambilelor în pământ semnifică separare de familie.

Zambila în vis este un simbol al bolii cuiva apropiat. Un vis, pe care îl ai primăvara sau vara, în care vezi zambile înflorite semnifică distracție și bucurie. Dacă ai un astfel de vis iarna înseamnă pierdere de bani, iar dacă este un vis pe care îl ai toamna înseamnă baftă pe anumite planuri. Visul în care dăruiești un buchet de zambile semnifică pierderea pasiunii în dragoste.

Dacă visezi zambile galbene, asta poate însemna o împlinire din punct de vedere material. Zambilele galbene sunt și un semn de lipsă de încredere în ceea ce faci sau lipsă de credință și de ambiție. Acest vis arată că trebuie să te bazezi uneori și pe intuiție și să ai mai mult curaj și credință. Dacă în vis vezi zambile pe care le oferi unei femei mai în vârstă, asta este un semn că vei primi sfaturi bune, dar nu vei ține cont de ele.

Interpretare vis în care vezi zambile:

 • Dacă visezi că ai plantat zambile, asta este un semn de despărțire de cei dragi.
 • Visul în care miroși o floare, o zambilă, semnifică trădare în relația de cuplu.
 • Dacă în vis vezi un buchet de zambile, înseamnă că te vei detașa de anumite persoane, de cei mai buni prieteni din viața reală.
 • Să vezi zambile în vis nu este chiar bine, poate fi un semn de datorii și regret că ai luat decizii în grabă, sau ai făcut achiziții mari, necugetate.
 • A vedea zambile într-un vis arată că vei fi dezamăgit de deciziile luate.
 • Dacă visezi cum faci un buchet frumos de zambile, asta este un semn că trebuie să renunți la un prieten drag.
 • Visul în care vezi bulbi de zambile pe care îi plantezi este semn de achiziție; dacă acei bulbi înfloresc în ghivece este un semn de extravaganță și fală.
 • Visul în care vezi zambile care se ofilesc semnifică pierderea inocenței.
 • Dacă ai visat o zambilă, asta înseamnă că vei afla că un prieten nu este de încredere.
 • Visul în care tai zambile semnifică achiziții mari fără rost și pierdere de bani.
 • Dacă în vis smulgi frunze de la o zambilă, acest vis este semn de accident, deci trebuie să fii mai atent la evenimentele din viața ta.
Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-un oras noaptea si nu ajungi la adresa dorita

Zambilele albe în vis simbolizează liniștea sufletească pe care o vei avea după o discuție cu cineva. Dacă visezi zambile portocalii, asta înseamnă că vei fi apreciat de cineva. Visul în care duci zambile la un mormânt înseamnă că vrei să uiți de trecut, de eșecuri sentimentale și de pierderi materiale. Dacă duci un buchet de zambile albe la mormântul cuiva, asta arată că îți pare rău după o persoană pe care ai iubit-o în viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.