Interpretare vis in care privesti o harta

0
2235
Interpretare vis in care privesti o harta

Interpretarea viselor in care privesti o harta se refera la posibile drumuri la neamuri din alte tari sau la altcineva, de regula persoane cunoscute.

Acest gen de vis mai presupune si invitatii din partea cuiva de a face o vizita de placere sau de lucru. Daca visezi ca te uiti la o harta inseamna ca in viata reala o sa faci sau te gandesti inca de pe acuma sa faci niste planuri pe durata mai lunga, este posibil sa iti planifici niste afaceri sau alte obiective pentru care e nevoie sa te deplasezi mai mult.

A visa ca studiezi o harta poate sa insemne si faptul ca deja ti-ai fixat un plan de actiune si urmeaza acum sa stabilesti detaliile in legatura cu el, arata faptul ca vei planui in acest sens si eventuale deplasari pe distante mai lungi.

In cazul in care harta la care te uiti in vis nu este destul de clara pentru a deslusi ceva atunci s-ar putea ca in viata reala sa ai nedumeriri mari in legatura cu aspectele financiare sau alte investitii pe care vrei sa le faci. Este posibil sa te consulti cu cineva pe aceasta tema sau sa iti acorzi mai mult timp pentru a decide ce tactica vei adopta.

Visul in care privesti o harta clara semnifica faptul ca ai decis in realitate ce cale sa apuci, de ce relatii o sa te folosesti si cum o sa iti programezi anumite calatorii pe distante lungi.

privesti o harta

Faptul ca in vis privesti o harta mai poate semnifica si faptul ca esti in cautare de o cale spirituala, vrei sa iti gasesti linistea interioara cat mai degraba.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un pumnal

In realitate inseamna ca esti dezorienta(a) cu privire la starile emotionale pe care le ai sau le-ai avut cu putin timp in urma.

Mai poate fi vorba si de o dorinta de a relationa cu mai multe persoane, semnifica dorinta de a-ti largi aria de cunostinte sau perimetrul de afaceri. Visul in acest caz arata o pofta de a te manifesta mult mai bine si mult mai extins, de a te remarca in noi planuri ale vietii sau arata vointa expresa de a te deplasa in alte locuri unde iti poti dezvolta mai bine personalitatea ta.

Daca visezi ca privesti o harta mare si remarci diverse locatii inseamna ca in realitate ti-ai analizat resursele si ai inceput sa stabilesti obiectivele sau afacerile viitoare. A visa asa ceva arata faptul ca in viata reala ai o fire foarte pragmatica si ai capacitatea de a analiza si planui cu atentie fiecare detaliu.

Acest aspect sugereaza in primul rand ca vei reusi sa iti atingi telurile chiar daca ar trebui sa mergi pana la capatul pamantului. Denota capacitati extraordinare de a planifica si executa pas cu pas un anume plan de durata lunga, inseamna ca o sa te pornesti in curand la drum lung de pe urma caruia o sa te alegi cu mari foloase materiale.

Visul acesta in care privesti o harta anunta mari schimbari in viata ta si sunt sanse mari ca sa fie vorba de schimbari cat se poate de pozitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.