Interpretare vis in care apare un castron

0
3716
Interpretare vis in care apare un castron

Interpretarea viselor in care apare un castron. Atunci cand visezi ca ai cumparat un castron inseamna ca vei avea parte de necaz. Dar se spune ca daca visezi un castron de lut vei avea viata lunga si cand visezi un castron pe masa ta inseamna ca vei fi rasplatit pentru creativitatea ta.

Daca visezi ca ai spart un castron inseamna ca vei avea parte de cearta iar daca in vis tii un castron inseamna ca vei fi invitat la masa. Atunci cand visezi un castron gol inseamna ca vei avea parte de saracie si daca visezi un castron plin inseamna ca vei avea parte de bogatie.

In cazul in care visezi ca iti cumperi un castron inseamna ca trebuie sa ai grija in viata de zi cu zi deoarece e posibil sa ai parte de multe necazuri. Un castron de lut inseamna ca vei trai pana la o varsta inaintata iar atunci cand visezi un castron pe masa in casa la tine inseamna ca dai dovada de multa originalitate si creativitate la locul de munca ar pentru acestea vei fi apreciat cum se cuvine si rasplatit in acelasi timp.

Conteaza insa si continutul castronului din vis pentru o interpretare cat mai exacta a visului. Daca visezi un castron plin cu miere inseamna ca vei avea parte de belsug si de armonie in familie, toti sunteti harnici si munciti pentru buna stare a caminului. Un castron plin cu cartofi inseamna ca va trebui sa te chinui ca sa ajungi la acele idealuri pe care ti le-ai propus cu timp in urma.

In cazul in care visezi ca spargi un castron inseamna ca te vei certa cu cineva drag iar daca visezi ca tii in mana un castron gol inseamna ca vei primi o invitatie la masa, la o cina poate de afaceri sau amoroasa. Cand visezi un castron plin cu mancare inseamna ca vei avea parte de bunastare in viata si nu-ti va lipsi nimic iar daca visezi un castron cu apa pe care il duci cuiva sau care ti se aduce inseamna ca vei avea probleme financiare, ori pierzi o suma importanta de bani.

In cazul in care visezi ca astupi un castron inseamna ca va trebui sa fii mai chibzuit cu banii, sa nu mai fii atat de cheltuitor, deoarece e posibil sa vina si vremuri mai grele iar un castron de argint inseamna ca vei fi avansat la locul de munca, de vreme ce un catsron de aur inseamna ca vei primi chiar o functie de conducere, foarte bine platita.

castron

Un castron plin cu flori inseamna ca cineva iti va face o mica bucurie, iar castronul de lut din vis mai poate reprezenta si faptul ca vei reusi sa iti strangi multi bani ca sa iti poti implini idealurile in viata. Un castron de metal simbolizeaza faptul ca vei fi obligat sa fcai o calatorie, care insa se va termina cu succes, vei avea numai noroc, poate chiar castiguri materiale, daca este in interes de serviciu, iar un castron care te loveste in vis inseamna ca te vei impaca bine cu cei din jur si in plus e posibil sa intri in posesia unor informatii de folos pentru tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cabinet

Atunci cand visezi ca lovesti un castron cu un ciomag inseamna ca vei reusi sa te intelegi bine cu toata lumea, inclusiv cu cei care nu prea te suporta, vei reusi sa ii atragi de partea ta. Cand visezi ca lovesti un castron cu cutitul inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de tine, e posibil sa te imbolnavesti grav, iar daca visezi ca lovesti un castron cu palma stanga inseamna ca vei fi vizitat de niste cunostinte care nu isi anunta prezenta si in plus acestea se vor certa in casa ta atat cu tine cat si cu cei din jur, cauzandu-ti necazuri.

In cazul in care visezi ca lovesti un castron cu picioarele inseamna ca vei avea parte de dezamagiri, vei regreta ceva, iar un castron de nichel inseamna ca vei participa la o casatorie sau chiar tu te vei casatori. Un castron de pamant inseamna ca vei avea un trai linistit, plin de bucurie, de armonie, vei obtine totul pe cai cinstite. Atunci cand visezi o planta intrun castron inseamna ca destinul va fi de partea ta si vor interveni multe modificari in viata ta, insa toate vor fi pozitive, iar un castron gol inseamna ca vei da de greutati.

Un castron plin cu orice ar fi el in vis reprezinta faptul ca vei avea parte de bogatii iar daca visezi ca plantezi flori intr-un castron inseamna ca norocul este prezent in viata ta si te va insoti oriunde. Daca visezi ca umpli un castron inseamna ca te vei bucura de compania unor persoane interesante iar atunci cand visezi ca se sparge uncastron cu ulei inseamna ca te va urmari ghininul.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca un castron in vis simbolizeaza doar faptul ca toate se vor intoarce impotriva ta, insa si ca vei reusi sa iti imbunatatesti situatia financiara si ca vei reusi sa te cunosti mai bine din punct de vedere sexual, reusesti sa te explorezi, dupa ce te-ai documentat suuficient. Castronul fiind astfel simbolul sexualitatii, al organelor genitale launtrice, mai ales al celor feminine, ducand adesea cu gandul la insatisfactii sexuale, care trebuie insa depasite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.