Interpretare vis in care apare „a legana”

0
6225
Interpretare vis in care apare a legana

Interpretarea viselor in care apare „a legana”. Atunci cand visezi ca te leagana cineva inseamna in viata reala ca ai nevoie de confort, de relaxare si de multa ocrotire, vei fi lipsit de griji.

In acelasi timp leaganul din vis reprezinta si amintiri placute, dulci, poate chiar din perioada copilariei pe care vrem sa le retraim cu mult drag, cu melancolie, avand si simtind o nevoie de evadare din prezent inspre trecut, iar perioada in care traim se concretizeaza intr-o perioada plina de urcusuri si de coborasuri.

In cazul in care visezi un leagan gol nu este deloc semn bun avand in vedere ca acesta reprezinta tristete, foarte multe neplaceri, poate fi chiar semn de boala si de nenorocire. Daca visezi insa ca cineva se de in leagan sau chiar tu esti cel care se da in leagan inseamna ca vei avea parte de noroc, vei duce o viata echilibrata si plina de armonie.

Daca visezi ca ai un leagan in curte inseamna ca poti sa iti pui bazele intrun vis deoarece se va implini, daca visezi ca te uiti la un leagan cu un copil inseamna ca vei avea parte de noroc in tot ceea ce ti-ai propus si planurile tale vor cunoaste o realizare buna. Un leagan cu mai multi copii inseamna ca vei avea multi copii si o familie mare.

te dai in leagan

Daca visezi un leagan cu lanturi inseamna ca e posibil sa fii privat de libertate iar daca visezi un leagan de copil inseamna ca vei avea o perioada scurta in care sa te bucuri de orice, dar aceasta va tine putin.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o bona

Daca visezi ca tu esti in leagan inseamna ca vei avea parte de fericire iar daca visezi un leagan de papusi inseamna ca toate planurile tale nu se vor realiza, trebuie sa incerci sa fii mai realist.

Un leagan gol in vis inseamna ca vei avea probleme cu sanatatea, vei avea multe dureri si de ordin psihic, daca visezi ca te legeni in leagan singur inseamna ca vei suferi de insomnii multe nopti la rand iar daca visezi ca privesti un leagan inseamna ca afli noutati despre rudele mai mici din familie, daca visezi ca te uiti pierdut la un leagan inseamna ca cineva se va casatori in curand din familia ta iar daca visezi ca legeni un copil in leagan inseamna ca in curand vei participa la botezul unui copil din familie.

Daca visezi ca zbori in leagan ca acelea de balci inseamna ca vei duce o viata imorala, daca visezi ca invarti un leagan inseamna ca e posibil sa botezi un copil, un leagan cu lant in vis este o avertizare pentru cei care nu duc o viata tocmai legala deoarece e semn ca pot fi pedepsiti cu inchisoare pentru faptele lor.

Atunci cand visezi un leagan de copil gol visul este foarte rau deoarece e posibil ca un copil sa moara din familia ta, sa dispara, e posibil sa fie din cauza unei boli grave. Daca visezi ca legeni copii gemeni in leagan inseamna ca e posibil sa te muti in alta casa iar daca visezi ca leaganul este gol inseamna ca vei fi traumatizat din cauza unei pierderi mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.