Interpretare vis în care apare „a legăna”

0
6249
Interpretare vis in care apare a legana

Atunci când visezi că te leagănă cineva înseamnă în viața reală că ai nevoie de confort, de relaxare și de multă ocrotire, vei fi lipsit de griji.

În același timp, leagănul din vis reprezintă și amintiri plăcute, dulci, poate chiar din perioada copilăriei, pe care vrem să le retrăim cu mult drag, cu melancolie, având și simțind o nevoie de evadare din prezent înspre trecut, iar perioada în care trăim se concretizează într-o perioadă plină de urcușuri și coborâșuri.

În cazul în care visezi un leagăn gol, nu este deloc semn bun, având în vedere că acesta reprezintă tristețe, foarte multe neplăceri, poate fi chiar semn de boală și de nenorocire.

Dacă visezi însă că cineva se dă în leagăn sau chiar tu ești cel care se dă în leagăn, înseamnă că vei avea parte de noroc, vei duce o viață echilibrată și plină de armonie.

leagan

Dacă visezi că ai un leagăn în curte, înseamnă că poți să-ți pui bazele într-un vis, deoarece se va împlini. Dacă visezi că te uiți la un leagăn cu un copil, înseamnă că vei avea parte de noroc în tot ceea ce ți-ai propus și planurile tale vor cunoaște o realizare bună. Un leagăn cu mai mulți copii înseamnă că vei avea mulți copii și o familie mare.

Legănatul, în vise, poate fi văzut adesea ca un semn de căutare a liniștii sau a unei stări de echilibru în viața reală. Poate indica o dorință de consolare sau nevoia de a evada din realitate pentru o clipă. În plus, dacă te visezi legănând pe altcineva, acest lucru ar putea sugera grija sau afecțiunea pe care o simți față de acea persoană.

Cu toate acestea, nu uita că interpretarea viselor este subiectivă și depinde de contextul unic al fiecăruia. Pentru a avea o perspectivă mai largă, e bine să analizezi și simbolurile asociate, cum ar fi leaganul. Pentru mai multe detalii, verifică interpretarea visului cu un leagan.

Dacă visezi un leagăn cu lanțuri înseamnă că e posibil să fii privat de libertate, iar dacă visezi un leagăn de copil înseamnă că vei avea o perioadă scurtă în care să te bucuri de orice, dar aceasta va ține puțin.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un joc

Dacă visezi că tu ești în leagăn, înseamnă că vei avea parte de fericire, iar dacă visezi un leagăn de păpuși înseamnă că toate planurile tale nu se vor realiza, trebuie să încerci să fii mai realist.

te dai in leagan

Un leagăn gol în vis înseamnă că vei avea probleme cu sănătatea, vei avea multe dureri și de ordin psihic. Dacă visezi că te legeni în leagăn singur, înseamnă că vei suferi de insomnii multe nopți la rând, iar dacă visezi că privești un leagăn, înseamnă că afli noutăți despre rudele mai mici din familie.

Dacă visezi că te uiți pierdut la un leagăn, înseamnă că cineva se va căsători în curând din familia ta, iar dacă visezi că legeni un copil în leagăn, înseamnă că în curând vei participa la botezul unui copil din familie.

Dacă visezi că zbori în leagăn, ca acelea de bâlci, înseamnă că vei duce o viață imorală. Dacă visezi că învârți un leagăn, înseamnă că e posibil să botezi un copil. Un leagăn cu lanț în vis este o avertizare pentru cei care nu duc o viață tocmai legală, deoarece e semn că pot fi pedepsiți cu închisoarea pentru faptele lor.

Atunci când visezi un leagăn de copil gol, visul este foarte rău, deoarece e posibil ca un copil să moară din familia ta, să dispară, e posibil să fie din cauza unei boli grave. Dacă visezi că legeți copii gemeni în leagăn, înseamnă că e posibil să te muți în altă casă, iar dacă visezi că leagănul este gol, înseamnă că vei fi traumatizat din cauza unei pierderi mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.